Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που μετακινούνται από και προς το κέντρο της Αθήνας αυτή την ώρα, μεσημέρι Δευτέρας.
Μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφεται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας, που καταλήγει στην Πανεπιστημίου, λόγω των έργων για τον Μεγάλο Περίπατο, ενώ μποτιλιαρισμένη είναι και η Βασιλίσσης Σοφίας.
Κίνηση έχει και στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ θα ταλαιπωρηθούν και οι οδηγοί που κινούνται στην Μεσογείων, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη.
Δείτε εικόνα της κίνησης μέσα από τον χάρτη της Google Ειδήσεις σήμερα:
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.