Ένα νέο ηχητικό απόσπασμα έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, στο οποίο ακούγεται η επικοινωνία της 35χρονης με εταιρεία ραδιοταξί, για να κλείσει ταξί, τόσο την ημέρα της «πρόβας» της επίθεσης, όσο και την ημέρα που πραγματοποιήσε το σχέδιό της κατά της 34χρονης Ιωάννας.
Στο ηχητικό απόσπασμα, ακολουθεί ο εξής διάλογος με την εργαζόμενη στην εταιρία ραδιοταξί, την προηγούμενη της επίθεσης:
«Ωραία και θα πάτε, πού;»
«Μετς, στον Άγιο Ιωάννη»
«Και το θέλετε στις 9:30;»
«9:30 θα το προπληρώσω γιατί θέλω να με περιμένει περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα, όσο γράψει»
«Και να σας γυρίσει;»
«Όχι, όχι. Έχω δύο συνεντεύξεις και πρέπει να είμαι, να με περιμένει ένα ταξί για να πάω στο καπάκι στην άλλη»
«Μισό λεπτάκι. 9.30 η ώρα θα είναι εκεί, να σας πω ποιο αυτοκίνητο θα είναι»
«Ωραία, ωραία για να μην ψάχνω»
«Το όνομά σας;»
«Χατζηφωτίου»
«Ένα λεπτάκι κυρία Χατζηφωτίου... το νούμερο 8 θα είναι».
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.