Ίχνος ανθρωπιάς δεν είχε ένας 64χρονος Έλληνας, ο οποίος ενοχλήθηκε από την παρουσία μιας οικογένειας χελιδονιών στο μπαλκόνι του σπιτιού του γιου του στις Σέρρες, όπου έκανε εργασίες και δεν δίστασε να την καταστρέψει θανατώνοντας ένα νεοσσό!
Μια γυναίκα που έτυχε να περνάει από το σημείο το απόγευμα της Παρασκευής, είδε τι έκανε ο 64χρονος και προσπάθησε να τον σταματήσει, όμως εκείνος άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί! Μάλιστα, κατέβηκε στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι κρατώντας μια σκούπα και φαράσι με τα οποία μάζεψε το νεκρό χελιδόνι και το πέταξε στα σκουπίδια!
Ωστόσο, η αυτόπτης μάρτυρας υπέβαλε καταγγελία στον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών και αμέσως ενημερώθηκαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τον 64χρονο, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενο για θανάτωση ζώου και του επέβαλαν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3