Κατερίνη - Ναρκωτικά: Καλλιεργούσε χασισοφυτεία με 32 δενδρύλλια στο σπίτι του
Ο 23χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης
Μάνος Τσαγκαράκης
Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά… 32 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε στο σπίτι του στην Κατερίνη ένας 23χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών!
Τα χασισόδεντρα είχαν μόλις φυτρώσει μέσα σε μικρά γλαστράκια που ο νεαρός είχε τοποθετήσει σε ένα πλαστικό μεταφοράς φρούτων, αλλά το πιθανότερο είναι πως σκόπευε να τα μεταφυτεύσει όταν θα μεγάλωναν αρκετά.
Ο 23χρονος, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.