Όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε 92 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.
Δείτε πώς κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τον σεισμό
Για την έντονη σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται στο νότιο τμήμα της Κρήτης, έχει τοποθετηθεί και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιος Λέκκας.
«Από τις 2 Μαΐου, οπότε και εκδηλώθηκε ένας μεγάλος σεισμός, έχουμε μια πληθώρα σεισμών που εκδηλώνονται στο ίδιο σεισμογόνο χώρο και πρόκειται σίγουρα για μετασεισμούς».
«Η σεισμική αυτή δραστηριότητα θα διαρκέσει και για τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς όμως την ίδια ένταση και την ίδια συχνότητα», κατέληξε, μιλώντας πρόσφατα στο Mega.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.