Αμβρόσιος: Στους αφορισμένους Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά εύχομαι «Καλή Μετάνοια»!

Αμβρόσιος: Στους αφορισμένους Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά εύχομαι «Καλή Μετάνοια»!

Επιμένει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων 

kalavryton_amvrosios
Συνεχίζει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος να διασύρει την πίστη, καθώς μετά το χθεσινό μεγαλοπρεπέστατο «άδειασμα» της Ιεράς Συνόδου, υποστηρίζει σήμερα ότι η Ιεραρχία «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου».

«Δυστυχώς το κακό δεν απεφεύχθη. Ο αφορισμός έγινε» επιμένει ο πρ. Καλαβρύτων και συνεχίζει ότι έκανε αυτήν την κίνηση αφορισμού των κυβερνώντων, όπως τονίζει σε ανάρτησή του «από αγάπη προς τον Χριστό, που ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ! Και από χριστιανική αγάπη τόσο προς την Κυρία Υπουργό, όσο και προς τα άλλα δύο Μέλη της Κυβερνήσεως, ήτοι τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ασεβέστατο Υπουργό κ. Χαρδαλιά».

Ο κ. Αμβρόσιος λέει ότι η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, και υποστηρίζει ότι «η Ιεραρχία κοιμάται τον ύπνον του δικαίου. Η ενέργειά μας ασφαλώς και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα! Είναι και αυτός ένας από τους στόχους μας! Διότι, ενώ η Ορθοδοξία μας αλλοιώνεται και παραχαράσσεται, δυστυχώς η Ιεραρχία μας «κοιμάται τον ύπνον του δικαίου»!!!! Μακάρι η τολμηρή αυτή ενέργειά μας να αφυπνήσει τις συνειδήσεις των Αδελφών μας Αρχιερέων πρός δόξαν Κυρίου. Στούς αφωρισμένους πλέον, ήτοι τον κ. Μητσοτάκην, την καν Κεραμέως και τον κ. Χαρδαλιάν εύχομαι ΚΑΛΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ!».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ναι» στις μεταρρυθμίσεις, «όχι» στον ανασχηματισμό από τον Μητσοτάκη

Στις 20 Μαΐου οι αποφάσεις για τα δημοτικά σχολεία

Σαρωτικό το τρίτο «κύμα» της κανονικότητας - Τι αλλάζει σε σχολεία, μετακινήσεις και εμπορικά κέντρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης