Propeller Club - Γιώργος Πατέρας: Τα προβλήματα της ελληνικής ναυτιλίας και οι προκλήσεις της επόμενης μέρας

Propeller Club - Γιώργος Πατέρας: Τα προβλήματα της ελληνικής ναυτιλίας και οι προκλήσεις της επόμενης μέρας

Πάνω από 120 μέλη του Club συμμετείχαν στην ομιλία μετά την ολοκλήρωση της οποίας ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση

nautilia
Η επόμενη ημέρα της ελληνικής ναυτιλίας ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στη δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση μελών του Propeller Club. Ο δρ. Γεώργιος Δ. Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος μίλησε για το θέμα: «Ναυτιλία και Οικονομία κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πανδημία του Covid-19».

Ειδικότερα αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ναυτιλία απέναντι στην πανδημία του COVID-19 και τις προκλήσεις της επόμενης μέρας, τη σημασία της συνέχισης και της συνοχής της αλυσίδας εφοδιασμού και του σημαντικού ρόλου της Ελλάδας στη βιωσιμότητα και την ευρωστία της, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές Ναυτιλιακές Εταιρείες όσον αφορά τις αλλαγές των πληρωμάτων και τον επαναπατρισμό τους, τη συνεχιζόμενη σημασία του να πεισθούν οι νέοι να επιλέξουν μια σταδιοδρομία τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά καθώς επίσης για το πως η αγορά δεξαμενόπλοιων έχει ωφεληθεί από τον πόλεμο των τιμών αργού πετρελαίου, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του με το θετικό αντίκτυπο των μειωμένων ρύπων στο περιβάλλον και τον αντίκτυπο του COVID-19 στη βιομηχανία θαλάσσιου τουρισμού.

Παρών στο διαδικτυακό αυτό κάλεσμα ήταν και ο Niels Aalund, Πρόεδρος του Governing Board του International Propeller Club ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Ο Πρόεδρος του International Propeller Club, Port of Piraeus, Κωστής Φραγκούλης, ο οποίος ήταν και συντονιστής της διαδικτυακής αυτής συνάντησης, μαζί με την Γενική Γραμματέα, Δανάη Μπεζαντάκου, μετά το τέλος των ερωτήσεων προς τον Δρ.Πατέρα, προκάλεσαν διάλογο με τα μέλη με σκοπό μια ακόμη περισσότερο διαδραστική συνάντηση. Τέλος, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη για την μεγάλη συμμετοχή τους και την αδιάβλητη αφοσίωση και την υποστήριξή τους.

Πάνω από 120 μέλη του Club συμμετείχαν στην ομιλία μετά την ολοκλήρωση της οποίας ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση για το πως θα αντιμετωπιστεί η τωρινή κρίση αλλά και η επόμενη μέρα.
nautilia_2

Ειδήσεις σήμερα: 

Ελλάδα «ψηφίζει» και η Ισπανία για τουριστικό προορισμό φέτος το καλοκαίρι

«Αν είναι ποτέ δυνατόν!»: Τι έκανε τον Σωτήρη Τσιόδρα να απαντήσει έτσι

Εφοδιάζουν τα σχολεία με αντισηπτικά - Τι ισχύει για τη μάσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης