Αρκτική: «Καμπανάκι» επιστημόνων από το λιώσιμο πάγων - Θα έχει συνέπειες 70 τρισ. δολαρίων

arktiki12

Eάν οι χώρες που υπέγραψαν τη Συμφωνία των Παρισίων δεν εφαρμόσουν τις δεσμεύσεις τους σε συνδυασμό με το λιώσιμο των πάγων στη Αρκτική, θα εχει ως αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η υπερθέρμανση του πλανήτη κατά 5% 

Η απελευθέρωση μεθανίου και διοξειδίου του άνθρακα από το λιώσιμο των πάγων θα επιταχύνει την υπερθέρμανση του πλανήτη και θα επιβαρύνει τον παγκόσμιο «κλιματικό λογαριασμό» με 7Ο τρισ. δολάρια, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Αυτό σημαίνει ότι οι οικονομικές συνέπειες από το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική θα είναι τεράστιες και αναμένεται να επηρεάσουν όλο τον κόσμο, ενώ όπως επισημαίνουν οι ερευνητές ο οικονομικός αντίκτυπος θα «αγγίξει» τα 70 τρισ. δολάρια μέχρι το 2300.

Συγκεκριμένα εάν οι χώρες που υπέγραψαν τη Συμφωνία των Παρισίων δεν εφαρμόσουν τις δεσμεύσεις τους για την κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με το λιώσιμο των πάγων στη Αρκτική, θα εχει ως αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η υπερθέρμανση του πλανήτη κατά 5% και ό,τι συνεπάγεται αυτό στα σχετικά κόστη, αναφέρει έρευνα η οποία δημοσιεύθηκε την Τρίτη στο Nature Communications.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς, πρόκειται για την πρώτη έρευνα που μπορεί να υπολογίσει τον οικονομικό αντίκτυπο που θα έχουν το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική.

Στην έρευνα αναφέρεται, επίσης, ότι το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική θα αυξήσει την παγκόσμια ανισότητα επειδή το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής επιβάρυνσης, είναι πιθανό να επιβαρύνει τις φτωχότερες χώρες που βρίσκονται σε θερμότερες περιοχές όπως η Ινδία και η Αφρική, οι οποίες είναι πιο ευάλωτες σε αύξηση των θερμοκρασιών.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Population Control

Εάν απαγορευθεί το 2ο παιδί σε Αφρική, Υεμένη, Πακιστάν κλπ, λύνονται πολλά προβλήματα.

Υπερκατανάλωση Control

Απαγόρευσε εσύ για παράδειγμα στους τσιγγάνους να κάνουν δεύτερο παιδί και κάτσε από πάνω στην πράξη να κρατάς το φανάρι για να τηρήσουν την απαγόρευση... Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ότι μπορεί να υλοποιηθούν και να τηρηθούν??? Το control έχει γίνει ήδη στην αλόγιστη υπερκατανάλωση των προηγούμενων δεκαετιών και το όνομα που έδωσαν σε αυτό το control είναι: GLOBAL AUSTERITY AGENDA-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ που όχι δεύτερο παιδί δεν θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις αλλά ούτε και οικογένεια... Δημιούργησαν και το AIDS για να μειώσουν δραστικά τους λαούς που ανέφερες και όλους τους υπόλοιπους να φορούν μπαλόνι και βάλε και τις τεχνητές γρύπες Η1Ν1 Η2Ν2 κλπ.κλπ. σύγχρονες ασθένειες και η depopulation agenda προχωρά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης