Γκέι πιγκουίνοι «απήγαγαν» μωρό πιγκουινάκι, όταν το άφησαν μόνο οι γονείς του!

Γκέι πιγκουίνοι «απήγαγαν» μωρό πιγκουινάκι, όταν το άφησαν μόνο οι γονείς του!

 Οι δύο πιγκουίνοι όταν είδαν ότι ο νεοσσός έμεινε μόνος του, καθως οι γονείς του έφυγαν για το καθημερινό τους κολύμπι, όρμηξαν και τον πήραν, με την ελπίδα ότι θα τον «υιοθετούσαν» - To περιστατικό συνέβη στον ζωολογικό κήπο Odense στη Δανία

zoo
Μία... διαφορετική απαγωγή έλαβε χώρα στη Δανία και μάλιστα σε ζωολογικό κήπο. Ένα γκέι ζευγάρι... πιγκουίνων άρπαξε ένα μωρό πιγκουινάκι, ενώ οι γονείς του είχαν πάει για κολύμπι, όπως ισχυρίζεται φύλακας του ζωολογικού κήπου Odense.

Σύμφωνα με τη φύλακα, οι αρσενικοί, ομοφυλόφιλοι πιγκουίνοι επιθυμούσαν διακαώς να γίνουν γονείς. Έτσι, όταν είδαν ότι ο νεοσσός έμεινε μόνος του, όταν έφυγαν για το καθημερινό τους κολύμπι, όρμηξαν και το πήραν, με την ελπίδα ότι θα το υιοθετούσαν

«Είδα κάτι να πηγαίνει εντελώς λάθος. Οι γονείς εξαφανίστηκαν και το παιδί απήχθη. Ήταν ένα γκέι ζευγάρι πιγκουίνων που το πήρε και κάθισε μαζί του», δήλωσε η φύλακας. Όπως είπε, πιστεύει ότι η μητέρα πήγε για το μπάνιο της και όταν δεν επέστρεψε στην ώρα της, ο μπαμπάς φαίνεται ότι είχε ξεχάσει τις υποχρεώσεις του και είχε αφήσει μόνο του το μωρό τους. «Όταν οι δύο άλλοι πιγκουίνοι το είδαν πιθανώς να σκέφτηκαν, πόσο κρίμα είναι και το πήραν μαζί τους», σημείωσε η φύλακας.

Θεωρήθηκε ότι οι γονείς του νεοσσού θα επέστρεφαν και θα διεκδικούσαν το μωρό τους, όμως αυτό δεν έγινε αμέσως. Όμως, γύρισαν και άρχισαν να το ψάχνουν, και τελικά τους επιστράφηκε με βαριά καρδιά από τα δύο... γκέι πτηνά.

Gay penguins kidnap chick according to Denmark Zoo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης