Με οριακές απώλειες έκλεισε το Χρηματιστήριο

Xrimatistirio-Athinas

O Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακή πτώση στις 765,55 μονάδες

Οι ξένες, ανεπτυγμένες αγορές άνοιξαν με πτώση σήμερα, αλλά το απόγευμα γύρισαν σε κέρδη, όπως συμβαίνει συνήθως. Αντίθετα, η Αθήνα κατέγραφε πτώση και τελικά έκλεισε με πτώση ελλείψει αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Κι αν δεν ήταν η μετοχή της Coca- cola να σημειώσει κέρδη, η αγορά θα κατέγραφε υψηλότερες απώλειες.

Οι χαμηλοί τζίροι κι αυτή η διαφοροποιημένη συμπεριφορά μεταξύ της αναδυόμενης αγοράς της Αθήνας και των ξένων αγορών έχει καταστεί δεύτερη φύση στην ελληνική αγορά, οδηγώντας στην απαξίωση.

Τελικώς, o Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακή πτώση στις 765,55 μονάδες.

Η μετοχή της Εθνικής σημείωσε οριακές απώλειες 0,08% κλείνοντας στα 0,2598 ευρώ. Άνοδος 0,70% για την μετοχή της Eurobank στα 0,865 ευρώ. Άνοδος 1,25% για την μετοχή της Eurobank στα 0,865 ευρώ. Άνοδος 1,25% για την μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στα 2,758 ευρώ.

Με πτώση 1,07% ο ΟΠΑΠ στα 9,745 ευρώ. Οριακή η πτώση 0,37% για τον ΟΤΕ στα 10,85 ευρώ. Άνοδος 1,23% για την Coca – cola στα 3,134 ευρώ. Με πτώση 2,07% η μετοχή της Βιοχάλκο στα 3,075 ευρώ. Άνοδος 0,70% για τον Μυτιληναίο στα 8,62 ευρώ.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 18,2 εκατ.ευρώ, εκ των οποίων τα 1,6 εκατ. ευρώ ήταν προσυμφωνημένο πακέτο συναλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ippokrateio_5

Με χθεσινή ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία είχε καταγγείλει πως στον κατάλογο με τα ακίνητα που παραχωρήθηκαν στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου βρίσκονται το νοσοκομείο «Γεννηματάς» επίσης στη Θεσσαλονίκη καθώς και το κτήριο του παλαιού νοσοκομείου Άρτας

Κουτσο

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την παραίτηση της Rothschild από τη θέση του συμβούλου - Πληροφορίες ότι οι ζημιές της εταιρείας ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια 

deh

Χθες, πάντως κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων ο επικεφαλής της ΔΕΗ κ. Μανώλης Παναγιωτάκης, έκρουσε για άλλη μια φορά του κουδούνι του κινδύνου, επισημαίνοντας την αύξηση των οφειλών των τελικών πελατών, όσων μετακινήθηκαν σε άλλο πάροχο ή έχουν διακόψει την ηλεκτροδότηση ακινήτου, αφήνοντας πίσω τους χρέη

Grivalia

Επιπλέον κεφάλαια ύψους 150 εκατ. ευρώ θα έχει στη διάθεσή της για νέες επενδύσεις η Grivalia Properties AEEAΠ, έχοντας εξασφαλίσει δύο ανοικτές πιστωτικές γραμμές από τους ομίλους Πειραιώς και Eurobank, προκειμένου να χρηματοδοτήσει το επενδυτικό πλάνο της επόμενης διετίας.