NRG: Λύσεις στο ενεργειακό πρόβλημα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων

NRG: Λύσεις στο ενεργειακό πρόβλημα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων

Τα προγράμματα για τη μείωση του ενεργειακού κόστους για το σπίτι και την επιχείρηση

nrg_Building_Kifisias
Λύση στο πρόβλημα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, στο χώρο της ενέργειας, φιλοδοξεί να δώσει η εταιρία nrg, μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, η οποία αλλάζει τα δεδομένα και γίνεται η εναλλακτική επιλογή που καλύπτει πραγματικά τις καθημερινές ανάγκες του σημερινού καταναλωτή και επιχειρηματία.
Με προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για την κατοικία, με εξαιρετικά οικονομικές χρεώσεις και ξεκάθαρους όρους, αλλά και με επιπλέον προσφορές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών, η nrg σήμερα συγκαταλέγεται μέσα στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών για την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος.

Mάλιστα αυτή την περίοδο διατίθεται η προσφορά 5x5 για τον οικιακό καταναλωτή που του προσφέρει 5 ώρες δωρεάν ρεύμα την ημέρα, κάθε μέρα για 5 ολόκληρους μήνες. Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί την πιο συμφέρουσα προσφορά της αγοράς, αφού οδηγεί σε έκπτωση που φτάνει έως και το 40%. Οι δωρεάν ώρες υπολογίζονται με έκπτωση στην υψηλότερη χρέωση, που είναι αυτή της ημερήσιας κατανάλωσης, ακόμα και για εκείνους τους καταναλωτές που διαθέτουν νυχτερινό τιμολόγιο.

Μείωση ενεργειακού κόστους για την επιχείρηση

Στον τομέα των επιχειρήσεων, η nrg διασφαλίζει:

Κλείσιμο
- την οικονομικότερη λειτουργία, μέσα από εξειδικευμένες αναλύσεις του ενεργειακού της προφίλ, ώστε να παρέχει τα πιο ευέλικτα προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

- δίνει λύσεις και απαντήσεις στις λειτουργικές της ανάγκες, συμβάλλοντας στη μείωση του ενεργειακού κόστους

- παρέχει λύσεις μέσα από τα προγράμματά της, με εκπτώσεις που ξεπερνάνε και το 25% και επιπλέον εκπτώσεις έως 15% ως επιβράβευση της συνέπειας στην εξόφληση των λογαριασμών.

Πλήρως εναρμονισμένη με τις συνθήκες της εποχής και με την προοπτική να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ελληνικής αγοράς ενέργειας, η εταιρεία ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούνιο τη συμφωνία για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου της nrg από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ). Η εξαγορά του 90% της nrg από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στην αγορά της ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα και δημιουργεί νέα δεδομένα καθόσον πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του Έλληνα καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα τόσο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ όσο και της nrg είναι η εταιρική τους φιλοσοφία.

Η κουλτούρα του ανθρωπίνου δυναμικού των δύο εταιρειών αποτελεί τη βάση για την επιτυχία του εγχειρήματος καθώς μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ταυτόχρονα υψηλή ικανότητα και εξειδίκευση, «επιστρατεύουν» την ενέργεια όλων των εργαζομένων τους προς όφελος των καταναλωτών. Σκοπός της εταιρικής σύμπραξης είναι η επένδυση στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πιο ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς και η προσφορά της οικονομίας και της αξιοπιστίας προς τον πελάτη.

Στα επόμενα άμεσα σχέδια της εταιρείας, προβλέπεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Προμήθειας Φυσικού Αερίου, διευρύνοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, προσφέροντας πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας, για την ελληνική οικογένεια και επιχείρηση.

Who is Who

Η nrg αποτελεί τη φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης παράδοσης του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή στον τομέα της Ενέργειας. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2012 και αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και αναπτύσσοντας  ένα ισχυρό πελατειακό χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σημαντικό μερίδιο μεταξύ των οικιακών καταναλωτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης