Κατά της Folli Follie στρέφεται η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

FODFOSD

Έγκληση στον εισαγγελέα εφετών - Πρόκειται για βαρύτερη παραπομπή απ' την απλή αποστολή πληροφοριακού σημειώματος προς οικονομικό εισαγγελέα

Έγκληση στον εισαγγελέα εφετών Αθηνών αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την υπόθεση της Folli Follie.

Η έγκληση είναι βαρύτερη παραπομπή από την αποστολή πληροφοριακού σημειώματος προς οικονομικό εισαγγελέα. Παράλληλα σημαίνει ότι η Επιτροπή δέχεται εκ των προτέρων ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα από τη διοίκηση της Folli Follie.

Ο εισαγγελέας εφετών θα εξετάσει την έγκληση απ' την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και αναμένεται να αναθέσει την υπόθεση σε ανακριτή.


Πηγή: www.newmoney.gr 

ΣΧΟΛΙΑ (30)

@kis

Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι ξεφτύλες από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Κυνηγούν ποινικά και ρίχνουν πρόστιμα σε κάποιους τελειωμένους χωρίς ανάλογη αιτιολογία και αφήνουν τα μεγάλα ψάρια να αλωνίζουν. Αν δεν ξεσκέπαζε το fund την απάτη η Ε.Κ δεν θα έκανε τίποτα. Γιατί άραγε? Η γιατί δεν ήξεραν, οπότε είναι ανίκανοι η τα έπαιρναν χοντρά. Εσείς ποιο από τα δύο πιστεύετε?

Στέργιος

Αν κάνουν πόλεμο, επίθεση στην πραγματική οικονομία της αγοράς της απάτης, της αρπαχτής, εφαρμόζοντας τον νόμο, την τάξη, την ηθική, πως θα γίνουν πλουσιότερα παράνομα, αντικανονικά τα λαμόγια της επιχειρηματικότητας, κλέβοντας το κράτος, τους καταναλωτές, τους μετόχους, τους εργαζόμενους, την κοινωνία???

Kostas

Εγω θα ήθελα να ρωτήσω αν ο οικονομικος εισαγγελέας καλέσει σε ακρόαση τις εταιρείες συμβούλων που επι σειρα ετων έλεγχαν την εγκυρότητα των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ψευδής ο ισολογισμός δεν πρεπει να πανε και όλοι αυτοι οι ορκωτοί ελεγκτές μέσα? Ή θα δηλώσουν ότι παραπλανήθηκαν? Αυτό ακριβώς ήταν η δουλεια τους!!! Να διασφαλίσουν ότι δεν θα παραπλανηθεί ο επενδυτής! Είναι εξίσου υπεύθυνοι!!

Folla-Folla. .!!!!

Το 1993 ΕCON έχασα 12.000.000 δρχ.φούσκα. .ΓΕΝΙΚΏΝ ΑΠΟθΗΚΩΝ της ΈΤΕ με τον πρόεδρο της 120.000 δρχ.έφτασε η μετοχή .φούσκα και όλες οι άλλες που κοροϊδεύουν τον κόσμο η Κεφαλαιαγορα..αυτούς πρέπει να βάλουν πρώτα μέσα. .τόσα χρόνια εμπαίζουν τον κοσμάκη και οι ίδιοι ποτέ δεν έχουν διωχθεί ποινικά

Μυκονιατης

Έκτακτο πρόεδρος της επιτροπής αναλαμβάνει ο καρανικας τώρα θα μπει ταξη

ΕΣΠΑΚΙΑΣ

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΙΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!

ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ ΔΗΜΟΣΙΕ

Ετοιμάσου για αξιολόγηση και απόλυση απο την αργομισθία σου και ασε τα δήθεν καυστικά σχόλια για τους παραγωγικούς συμπολίτες σου του ιδιωτικού τομέα κηφήνα... Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που δεν αντέδρασε εγκαίρως για να προστατέψει τα συμφέροντα των μετόχων στο δημόσιο δεν υπάγεται ???

Ναι

βέβαια η FF δεν με εξαναγκάζει να την πληρώνω για να κοπροσκυλάνε οι υπάλληλοι της.

stelios

Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς λειτουργεί με ρυθμούς κλητήρα σε εφορία το 15-Αυγούστου. Απαθής, Απροετοίμαστη, Ανίκανη το τρίπτυχο της.

EΠΕ

Ο 21ος αιώνας ήρθε και χτύπησε τον 20ο αιώνα. Ήρθαν αυτοί οι Αμερικάνοι, βάλανε δύο λογιστές να μετρήσουν τα κουκιά της FF, βρήκαν πως η εταιρία δήλωνε ανύπαρκτα κέρδη τη σόρταραν το δημοσιοποίησαν και βάλανε το 55% της αξίας της μετοχής στην τσέπη σε 2 μέρες! Φτάσαμε να βγάλουμε τη μετοχή από το ΧΑΑ για να την γλυτώσουμε όπως όπως. Στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των στοιχείων που δίνει κάθε εταιρία δεν έχει παραιτηθεί ούτε ο καφετζής. Τώρα άρχισαν οι ανακριτές και οι εφέτες. Το 2032 θα έχουμε πόρισμα. Καλά κρασιά

Ρεαλιστης

Οτι ναναι. Τα 380 δις τα φορτωσαν οι προωρες συνταξεις, οι 1 εκ ΔΥ οι κρατικες σπαταλες.

Ρουά

Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς είναι σαν την πολεοδομία ή την τροχαία... Πέρα βρέχουν.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moodys2

Νωρίτερα, με έκθεσή του, οι οίκος είχε φροντίσει να στείλει μήνυμα πως τα επίμονα «αγκάθια» της ελληνικής οικονομίας, από τις χαμηλές επενδύσεις και τις αρνητικές δημογραφικές τάσεις έως τους κινδύνους του τραπεζικού τομέα και το υπέρογκο χρέος, δεν αφήνουν προς το παρόν περιθώρια για σημαντικές αλλαγές στο αξιόχρεο

5