Πτώση στη Wall με «οδηγό» την Apple

wall11

Η μετοχή της Apple υποχώρησε 4,10% καθώς η Morgan Stanley ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των iPhone για το δεύτερο τρίμηνο θα απογοητεύσουν τη Wall Street

Αρνητικά πρόσημα και σήμερα στη Wall καθώς η υποχώρηση της Apple παρέσυρε πτωτικά τον τεχνολογικό κλάδο. Επίσης, η αύξηση των επιτοκίων περιόρισε την άνοδο των μετοχών.

Ο Dow Jones -0,82% στις 24.462 μονάδες με την Apple να σημειώνει τη μεγαλύτερη πτώση του δείκτη. Ο S&P 500 -0,85% στις 2.670 μονάδες, με την τεχνολογία να σημειώνει απώλειες 1,5%. Ο Nasdaq -1,27% στις 7.146 μονάδες.

Η μετοχή της Apple υποχώρησε 4,10% καθώς η Morgan Stanley ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των iPhone για το δεύτερο τρίμηνο θα απογοητεύσουν τη Wall Street.

Η πτώση της Apple αντιστάθμισε τα κέρδη 3,93% της General Electric. Ο γίγαντας της βιομηχανίας ανέφερε κέρδη και έσοδα τριμήνου που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών κι επαναβεβαίωσε το outlook για το υπόλοιπο του 2018.

Σχεδόν το 16% του S&P 500 ανακοίνωσε αποτελέσματα τριμήνου, με το 81,5% αυτών των εταιρειών να παρουσιάζουν καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα σύμφωνα με τη FactSet.

«Μένει να δούμε αν υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός από τα κέρδη για να πάει η αγορά υψηλότερα», δήλωσε ο Michael Shaoul, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marketfield Asset Management.

Οι επενδυτές εστίασαν και στo ράλι των αποδόσεων των αμερικανικών κρατικών ομολόγων καθώς η απόδοση της αμερικανικής δεκαετίας διαμορφώθηκε στο 2,957%, το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2014, ενώ η απόδοση της διετίας ανήλθε στο υψηλότερο σημείο εδώ και μια δεκαετία.

Πηγή:
Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xreos_photo

Σοκ και χρέος – Αυξήθηκε κατά κατά 21,5 δισ. ευρώ  έναντι του αντίστοιχου τριμήνου του 2017 - Σημείωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση στην Ε.Ε. ως ποσοστό του ΑΕΠ - Την ανηφόρα πήραν φόροι και δαπάνες το προτελευταίο τρίμηνο της περυσινής χρονιάς

1
daneistes-troika-ena

Η κατάσταση των ελληνικών τραπεζών, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, η αλλαγή του νόμου για τις διοικήσεις των τραπεζών, η επίσπευση δικαστικών αποφάσεων και η προστασία της πρώτης κατοικίας θα συζητηθούν με την κυβέρνηση

1