Πτώση στη Wall με «οδηγό» την Apple

Πτώση στη Wall με «οδηγό» την Apple

Η μετοχή της Apple υποχώρησε 4,10% καθώς η Morgan Stanley ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των iPhone για το δεύτερο τρίμηνο θα απογοητεύσουν τη Wall Street

wall11
Αρνητικά πρόσημα και σήμερα στη Wall καθώς η υποχώρηση της Apple παρέσυρε πτωτικά τον τεχνολογικό κλάδο. Επίσης, η αύξηση των επιτοκίων περιόρισε την άνοδο των μετοχών.

Ο Dow Jones -0,82% στις 24.462 μονάδες με την Apple να σημειώνει τη μεγαλύτερη πτώση του δείκτη. Ο S&P 500 -0,85% στις 2.670 μονάδες, με την τεχνολογία να σημειώνει απώλειες 1,5%. Ο Nasdaq -1,27% στις 7.146 μονάδες.

Η μετοχή της Apple υποχώρησε 4,10% καθώς η Morgan Stanley ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των iPhone για το δεύτερο τρίμηνο θα απογοητεύσουν τη Wall Street.

Η πτώση της Apple αντιστάθμισε τα κέρδη 3,93% της General Electric. Ο γίγαντας της βιομηχανίας ανέφερε κέρδη και έσοδα τριμήνου που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών κι επαναβεβαίωσε το outlook για το υπόλοιπο του 2018.

Σχεδόν το 16% του S&P 500 ανακοίνωσε αποτελέσματα τριμήνου, με το 81,5% αυτών των εταιρειών να παρουσιάζουν καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα σύμφωνα με τη FactSet.

«Μένει να δούμε αν υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός από τα κέρδη για να πάει η αγορά υψηλότερα», δήλωσε ο Michael Shaoul, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marketfield Asset Management.

Κλείσιμο
Οι επενδυτές εστίασαν και στo ράλι των αποδόσεων των αμερικανικών κρατικών ομολόγων καθώς η απόδοση της αμερικανικής δεκαετίας διαμορφώθηκε στο 2,957%, το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2014, ενώ η απόδοση της διετίας ανήλθε στο υψηλότερο σημείο εδώ και μια δεκαετία.

Πηγή:
Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης