Τράπεζα Πειραιώς: Κλείνει το βιβλίο για το placement – Στα €3,90 – €4,00 το εύρος τιμής

Τράπεζα Πειραιώς: Κλείνει το βιβλίο για το placement – Στα €3,90 – €4,00 το εύρος τιμής

Κλείνει σήμερα στις 16.00 το βιβλίο προσφορών – Σημαντική υπερκάλυψη, με προσφορές πάνω από 9 δισ. ευρώ στη δεύτερη ημέρα του placement

trapeza-peiraios
«Αυλαία» πέφτει σήμερα, Τετάρτη, για το placement της Τράπεζας Πειραιώς, με το ενδιαφέρον της αγοράς να μετατοπίζεται από το ύψος των προσφορών, μιας και έχει ήδη σημειωθεί σημαντική υπερκάλυψη, στην τελική τιμή διάθεσης, η οποία πλέον διαμορφώνεται μεταξύ 3,90 ευρώ και τέσσερα ευρώ, αλλά και τις μετοχικές εξελίξεις.

Ειδικότερα, σήμερα στις 16.00 κλείνει το ηλεκτρονικό βιβλίο που άνοιξε αρχές της εβδομάδας, τόσο για Ελλάδα, όσο και για εξωτερικό, με τη δεύτερη ημέρα της έκδοσης να επιβεβαιώνει αυτό που έτσι κι αλλιώς οι σύμβουλοι είχαν διαπιστώσει κατά τη διαδικασία του wall crossing: ότι, δηλαδή, το ενδιαφέρον των επενδυτών για το 27% των μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς, κυριότητας του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), είναι ισχυρό, σηματοδοτώντας σημαντική υπερκάλυψη. Πράγματι, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στο newmoney πηγές με γνώση, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης οι προσφορές είχαν ξεπεράσει τα οκτώ δισ. ευρώ, για να «αγγίξουν» εντέλει τα εννέα δισ. ευρώ στο κλείσιμο του βιβλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι αναμενόμενο η προσοχή της αγοράς να στρέφεται πλέον στην τιμή διάθεσης των 337.599.150 μετοχών, αλλά και στις νέες μετοχικές ισορροπίες.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μετωπική κυβέρνησης - Κασσελάκη για την εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία του με έδρα τις ΗΠΑ

Αθωώθηκε οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στη Θεσσαλονίκη – «Ήταν αφηρημένη και δεν χρησιμοποίησε διάβαση»

Βροχές σήμερα, έρχεται πολική αέρια μάζα από την Ουκρανία - Πώς θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης