Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα

Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την 28η Σεπτεμβρίου 2023

epidomata-epidomapaidiou
Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00, θα κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με ανακοίνωση τουΥπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την 28 Σεπτεμβρίου 2023, για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του τέταρτου διμήνου του έτους. Η δ' δόση θα καταβληθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Σεπτεμβρίου (Παρασκευή 29/9).

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως την καταληκτική ημερομηνία στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Για να ολοκληρωθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Κλείσιμο
Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού, στο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/. Για σχετικές, με το Επίδομα Παιδιού, ερωτήσεις και απαντήσεις, πατήστε στο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/.



Ειδήσεις σήμερα:

Ουρές σε αστυνομικά τμήματα για επανέκδοση των παλιών ταυτοτήτων - Οργανώνονται συλλαλητήρια

Ο Βαρουφάκης είδε την Barbie και σχολιάζει - «Ήταν απαίσιο, ντροπή στους φεμινιστές κριτικούς που το αποθέωσαν»


Θερμή εισβολή από σήμερα, στο «κόκκινο» με 40άρια Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία - Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιές, δυνατά μελτέμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης