Τι πρέπει να προσέξεις στην ασφάλιση περιεχομένου της εξοχικής σου κατοικίας;

Τι πρέπει να προσέξεις στην ασφάλιση περιεχομένου της εξοχικής σου κατοικίας;

Το ήξερες ότι μπορείς να ασφαλίσεις και το περιεχόμενο της μόνιμης κατοικίας, αλλά και του εξοχικού σου;

exohiko1


Sponsored Content

Είναι όμορφο να μπορείς να έχεις το δικό σου σπίτι. Σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και θαλπωρή, απολαμβάνοντας προσωπικούς και οικογενειακούς κόπους καθώς και προσπάθειες ζωής. Είναι όμορφο, επίσης, να έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις μία εξοχική κατοικία, έναν τόπο όπου θα μπορείς να ξεφεύγεις από την απαιτητική καθημερινότητα της πόλης, να χαλαρώνεις και να γεύεσαι όσα έχει να σου προσφέρει η φύση, το βουνό ή η θάλασσα, τις μέρες της άδειας από τη δουλειά ή τα Σαββατοκύριακα. Το εξοχικό σου είναι το δικό σου προσωπικό θέρετρο, ένας τόπος που είναι για σένα πολύτιμος όσο η ηρεμία σου. Ένας χώρος που έχεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και θέλεις να έχεις τους τρόπους να τα προστατεύσεις από κινδύνους και απειλές, που, σε κάποιες περιπτώσεις, είναι αρκετά ξεχωριστοί και διαφορετικοί από αυτούς που αντιμετωπίζει η κύρια κατοικία σου.

121964844_m

Έχεις σκεφτεί να ασφαλίσεις το περιεχόμενο του εξοχικού σου;

Μπορεί να έχεις φροντίσει να ασφαλίσεις το περιεχόμενο του σπιτιού που μένεις καθημερινά, έχεις σκεφτεί ωστόσο να κάνεις το ίδιο και για τα αντικείμενα που βρίσκονται στην εξοχική σου κατοικία; Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσεγγίσεις διαφορετικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά και να προσέξεις περισσότερο. Το εξοχικό σου βρίσκεται, πιθανότατα, εκτός κάποιας μεγάλης ή πυκνοκατοικημένης περιοχής, κάτι που το καθιστά πιο ευάλωτο σε καταστάσεις που δεν μπορείς εύκολα να ελέγξεις, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μεγάλη απόσταση. Αν είναι στη φύση, κοντά σε κάποιο δάσος ή στο βουνό, ακόμη και δίπλα στη θάλασσα, είναι πιθανότατα εκτεθειμένο σε περισσότερους κινδύνους που σχετίζονται με φυσικές καταστροφές και έντονα καιρικά φαινόμενα. Μία πυρκαγιά, μία πλημμύρα, χιόνι ή παγετός, ακόμη και μια δυνατή θύελλα, μπορούν να απειλήσουν το εξοχικό σου και να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στην οικοσκευή και τα υπόλοιπα πράγματα που βρίσκονται σ’ αυτό. Με δεδομένη την κλιματική αλλαγή, αυτές οι απειλές είναι πολύ συχνότερες τελευταία και, πολλές φορές, δεν είναι στο χέρι μας να τις αντιμετωπίσουμε. Επιλέγοντας, λοιπόν, ένα πακέτο ασφάλισης για το περιεχόμενο της εξοχικής σου κατοικίας, πρέπει να λάβεις υπόψη σου τους ξεχωριστούς κινδύνους που μπορούν να τα απειλήσουν και να έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις ένα πακέτο που να ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτούς. Φυσικά, πρέπει να προσέξεις και άλλου τύπου κινδύνους, όπως διαρρήξεις, κλοπές κ.ά., γνωρίζοντας πως, πιθανότατα, το εξοχικό σου βρίσκεται σε κάποιο σημείο στο οποίο δεν έχεις άμεση πρόσβαση και συνεχή επίβλεψη, ακόμη και ατυχίες όπως π.χ. κάποια διαρροή ύδρευσης που μπορεί να καταστρέψει αγαπημένα σου αντικείμενα. Έτσι, σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσεις να επιλέξεις κάποιο πρόγραμμα που να ασφαλίζει το περιεχόμενο του σπιτιού σου με βάση την αξία των πραγμάτων που έχεις σε αυτό και είναι για σένα πολύτιμα, παρόλο που δεν τα χρησιμοποιείς καθημερινά.

81688064_m

Ένα πρόγραμμα για τις ξεχωριστές ανάγκες ασφάλισης του περιεχομένου του εξοχικού σου

Αναζητώντας ένα πρόγραμμα ασφάλισης είτε για το σπίτι που μένεις είτε για το εξοχικό σου, όσον αφορά το περιεχόμενό τους, μπορείς να ρίξεις μία ματιά σε αυτό που σου προσφέρει το Sweet Ηome Content της Eurolife FFH που καλύπτει το περιεχόμενο του σπιτιού σου έως 50.000€. Στο βασικό πακέτο καλύψεων (πυρκαγιά και κεραυνός, έκρηξη, κλοπή ή ληστεία, βραχυκύκλωμα και αλλοίωση τροφίμων) μπορείς να προσθέσεις επιπλέον καλύψεις ή/και Υπηρεσίες Άμεσης Επέμβασης (σε νομούς όπου υποστηρίζεται), και έτσι διαμορφώνεις το ασφαλιστήριό σου όπως θέλεις εσύ, ανάλογα με τις ανάγκες του σπιτιού σου, την περιοχή που βρίσκεται και τους κινδύνους που το απειλούν. Επιλέγεις το ύψος του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου και πληρώνεις ασφάλιστρο που ξεκινάει (στην περίπτωση του εξοχικού) από τα 45€. Η αποζημίωση είναι άμεση, καθώς, μέσα σε 5 μέρες από την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, μπορείς να την εισπράξεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποζημιώνεσαι για την αντικατάσταση κάθε αντικειμένου ως καινούριου, με μέγιστη αποζημίωση ανά αντικείμενο τα 3.000 ευρώ. Το πρόγραμμα Sweet Home Content είναι προϊόν της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH και προσφέρεται με τη διαμεσολάβηση της Eurobank. Μην ξεχνάς ότι κερδίζεις από την Eurolife FFH 3% της αξίας των ασφαλίστρων σου μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, εκτελώντας την πληρωμή με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια για να συμπληρώσεις την online αίτησή σου για το Sweet Home Content ή έχεις απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 210-9555455 (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00).

Κλείσιμο
188104800_m

Το εξοχικό σου πολύτιμο όσο το σπίτι σου

Η εξοχική σου κατοικία είναι για σένα τόσο σημαντική όσο το σπίτι που ζεις όλο τον χρόνο. Μία ασφάλεια περιεχομένου σπιτιού, όπως το Sweet Home Content, σε κάνει να ξενοιάζεις από ανησυχία και άγχος για τα αντικείμενα που βρίσκονται στο εξοχικό σου και για κινδύνους που μπορεί να προκύψουν όσο βρίσκεσαι μακριά. Μπορείς να ασφαλίσεις περιεχόμενο ακόμη και αν νοικιάζεις μία εξοχική κατοικία (δεν είσαι δηλαδή ο ιδιοκτήτης), ενώ καλύπτεσαι και για αντικείμενα που βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο του σπιτιού σου και σε αποθήκες. Επίλεξε το κατάλληλο πρόγραμμα που έχει τις καλύψεις που χρειάζεται η κατοικία σου, προσάρμοσέ το στις ανάγκες σου ανάλογα και με το κεφάλαιο που έχεις να ασφαλίσεις και μείνε ήσυχος ότι τα αγαπημένα σου πράγματα που βρίσκονται στο εξοχικό σου σπίτι θα παραμείνουν ασφαλή ώστε να ζήσεις μαζί τους για πολλά χρόνια ακόμη.

33771963_m

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης