Νέο τραγούδι από τη Βίκυ Καρατζόγλου: Σ’ αγαπάω και σε θέλω

Νέο τραγούδι από τη Βίκυ Καρατζόγλου: Σ’ αγαπάω και σε θέλω

  • Κυκλοφορεί σήμερα νέο τραγούδι και video clip -H ταλαντούχα τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από την «Περηφάνεια» μιλάει για τo νέo της single και αποκαλύπτει με ποιους θα ήθελε να συνεργαστεί

Vicky_Karatzoglou1
Η Βίκυ Καρατζόγλου είναι μια από τις πιο αξιόλογες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Τη γνωρίσαμε από την «Περηφάνεια» και έκτοτε κάνει συνεργασίες που αφήνουν ένα θετικό αποτύπωμα. Η ίδια μίλησε στο «protothema.gr» για το νέο της single με τίτλο «Σ'αγαπάω και σε θέλω», τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας τραγουδιστής, με ποιους... μεγάλους θα ήθελε να συνεργαστεί και τι θα μαγείρευε σε κάποιον αν τον καλούσε για φαγητό.

- Τι νιώθεις ό,τι είσαι, τραγουδίστρια, ηθοποιός ή μήπως μητέρα;
Μια ερώτηση που μου την έχουν κάνει πολλές φορές. Είμαι, ήμουν και θα είμαι τραγουδίστρια. Ακόμη και το πέρασμα μου από το θέατρο σαν τραγουδίστρια το έκανα. Αυτό όσον αφορά στο επαγγελματικό. Το «μητέρα» είναι σίγουρο, όχι απλώς μία ιδιότητα, αλλά πηγή ενέργειας για μένα.

- Τι πρέπει να έχει σήμερα ένας τραγουδιστής για να πετύχει;
Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Για να είσαι τραγουδιστής πρέπει να έχεις σίγουρα καλή φωνή. Το επισημαίνω,γιατί αν είσαι τραγουδοποιός, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το πιο σημαντικό όμως, είναι να σε πιστέψουν οι δημιουργοί και να σου εμπιστευτούν τα τραγούδια τους. Να νιώσουν πως είσαι το όχημα που θα μεταφέρει το «παιδί» τους στον κόσμο. Και επειδή κανείς δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του, χρειάζεται να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, ανθρώπους που έχουν γούστο, αισθητική και σωστή κρίση. Κάποιον ή κάποιους, που έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι σημαίνει δουλειά του τραγουδιστή.

-Περηφάνια, όνειρο, γιατί, πριν από σένα, τα τραγούδια σου που έχουν παίξει πιο πολύ στο ραδιόφωνο και θα έχει γνωρίσει ο κόσμος. Πόσο μεγάλη ανάγκη είναι για έναν τραγουδιστή να ακουστεί η δουλειά του;
Ξεκινώντας, είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τραγούδια που έχω πρωτοτραγουδήσει και είχα την τύχη να τα ακούσει και να τα αγαπήσει ο κόσμος. Ας μην κρυβόμαστε. Σχεδόν όλοι όσοι κάνουν αυτή τη δουλειά έχουν την ανάγκη να αναγνωριστούν και να αγγίξουν πραγματικά θες ψυχές των ανθρώπων. Όταν συμβαίνει αυτό είναι ευλογία.

-Καινούρια συνεργασία, καινούριο τραγούδι. Πες μας δύο λόγια.
Κώστας Λειβαδάς, χρόνια συνεργασίας σε live, πάντα τραγουδούσα τραγούδια που είχε γράψει για άλλους και είναι μεγάλη μου χαρά που γράφει έχοντας σε κάποιο μέρος του μυαλού του τη φωνή μου. «Σ’αγαπάω και σε θέλω» λοιπόν, μουσική και στίχοι, Κώστας Λειβαδάς. Ενορχήστρωση Δημήτρης Σιάμπος. Με μία λέξη «Καλοκαίρι». Ένα ρυθμικό τραγούδι που όπως λέει και ο Κώστας, είναι μία στο εκατομμύριο να συμβαίνουν και τα δύο, με όλα τα όμορφα και άσχημα που ζούμε. Α! Και καινούργιο βιντεοκλίπ με τον σταθερό πια συνεργάτη μου, Σπύρο Μαλτέζο.

- Εχεις συνεργαστεί με όποιους δημιουργούς ήθελες;
Η απάντηση είναι εύκολη. Όχι. Και στην πραγματικότητα το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ποιος δημιουργός θέλει να συνεργαστεί μαζί σου. Είμαι πολύ χαρούμενη που στο νέο μου δίσκο θα έχω τραγούδια από τον Κώστα Λειβαδά, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, την Ελένη Φωτάκη, τον Παντελή Θαλασσινό και από την νεότερη γενιά, τη Μαρία Παπαγεωργίου. Έχω την τιμή να έχω συνεργαστεί και να συνεργάζομαι με κάποιους από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς και θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς ακόμα της παλαιότερης και νεότερης γενιάς, απλά πιστεύω απλώς την σωστή στιγμή για κάθε συνεργασία την φέρνει το πλήρωμα του χρόνου.

- Τα φετινά live στο σταυρό του νότου προκάλεσαν θετικά σχόλια και πολλοί είπαν πως είσαι πια έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν κρίνω από αυτό που είδα συμφωνώ. Τι πιστεύεις ότι έχει αλλάξει;
Ωριμάζοντάς και μετά από πολλή δουλειά με τον εαυτό μου, κατάφερα να γίνω παρατηρητής του, κάτι που με έκανε να καταλάβω πως η εικόνα που έβγαζα ήταν κάτι διαφορετικό από την εικόνα που ένιωθα. Έφυγαν κάποια βάρη σε σχέση με το τι θα πει ο κόσμος, αυτό αποδείχτηκε απελευθερωτικό, κυρίως ως προς την σκηνική μου παρουσία. Και φυσικά τρεις λέξεις, δουλειά, δουλειά.

- Έχεις την ευκαιρία να καλέσεις και να φάτε στο ίδιο τραπέζι έναν άνθρωπο που είναι Εν ζωή και κάποιον που έχει φύγει. Ποιους θα επέλεγες και τι θα μαγείρευες;
Παρόλο που θα μπορούσα να διαλέξω πολλούς από όλο τον κόσμο, νομίζω πως για μένα θα ήταν μεγάλη χαρά να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι και την υπέροχη Δήμητρα Γαλάνη. Δύο άνθρωποι που έχω «κλέψει» μελετώντας τους όλα αυτά τα χρόνια και για μένα είναι μαζί με κάποιους άλλους η μουσική και το τραγούδι. Μία υπερφυσική και σίγουρα μοναδική εμπειρία. Θα είχα να μάθω πολλά από τις συζητήσεις τους, αλλά κυρίως να ακούσω ιστορίες γύρω από την μουσική και το τραγούδι σε παγκόσμιο επίπεδο. Δύο άνθρωποι που πάντα ήταν δίπλα στους νέους ανθρώπους, τους στήριζαν και ακολουθούσαν -η Δήμητρα το κάνει ακόμα- την εξέλιξη της μουσικής και του τραγουδιού. Τώρα τι θα μαγείρευα; Θα προσπαθούσα να τους εντυπωσιάσω. Θα έφτιαχνα τη σπεσιαλιτέ μου, όπως μου λένε οι κοντινοί μου άνθρωποι, παστίτσιο με σπιτική μπεσαμέλ.

Νέο τραγούδι με βίντεο κλιπ από τη Βίκυ Καρατζόγλου: «Σ' αγαπάω και σε θέλω»

Βίκυ Καρατζόγλου - Σ' αγαπάω Και Σε Θέλω - Official Video Clip


Η Βίκυ Καρατζόγλου υποδέχεται το καλοκαίρι με το νέο τραγούδι που της χάρισε ο Κώστας Λειβαδάς με τίτλο «Σ’ αγαπάω και σε θέλω». Δροσερό, φρέσκο και ανάλαφρο, το «Σ’ αγαπάω και σε θέλω» μιλάει για το μεγαλύτερο και πιο βαθύ συναίσθημα. Την αγάπη, που όσο και να μοιάζει πολύπλοκη και δύσκολη, είναι το πιο απλό και ξεκάθαρο συναίσθημα των ανθρώπων.
Κλείσιμο
 
Στα «20 χρόνια δρόμου» του, ο Κώστας Λειβαδάς μάς χαρίζει πάντα μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες αλλά κυρίως τραγούδια που αγαπάμε όλοι. Η Βίκυ Καρατζόγλου ταυτόχρονα, βρίσκεται στην πιο ώριμη και δημιουργική της καλλιτεχνική περίοδο με σπουδαίες συνεργασίες (Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιάννης Κότσιρας) και ενδιαφέρουσες συμμετοχές, ενώ τα πρόσφατα singles της «Γιατί» και «Πριν από σένα» έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα τόσο από το ραδιοφωνικό κοινό όσο και στα live της.

Και κάπου εκεί, έρχεται η συνάντηση του Κώστα και της Βίκυς στο τραγούδι «Σ’ αγαπάω και σε θέλω» ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους και μέσα από live εμφανίσεις που τους έδεσαν μεταξύ τους και τις χάρηκαν πολύ! Ένα τραγούδι που θα μας γεμίσει φως! Στο video clip που σκηνοθέτησε ο Σπύρος Μαλτέζος, συμμετέχουν φιλικά οι σπουδαίοι ηθοποιοί Ιωάννης Καπελέρης και Σίσση Τουμάση.

Vicky_Karatzoglou

 
Ο Κώστας Λειβαδάς γράφει για το τραγούδι: Υπάρχουν πρόσωπα, που ήταν πλασμένα το ένα για το άλλο. Πρόσωπα που ήταν «καταδικασμένα» να αγαπηθούν… Υπάρχουν και πρόσωπα που η παράφορη έλξη μεταξύ τους, τα δένει πέρα από κάθε εμφανή λογική, προξενώντας στη ζωή τους μια μεγάλη αναστάτωση… Υπάρχει και η πιθανότητα, μια στο εκατομμύριο, αυτές οι δύο συνθήκες να συνυπάρξουν και τότε είναι που αρχίζει ένα μεγάλο και δυνατό μπέρδεμα, ένα ευλογημένο μυστήριο που μπορεί να κρατήσει μια ζωή! Αυτά τα μεγάλα θαύματα, αυτή την ομολογία των αισθημάτων μας γεμάτη καθοριστικό φως, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας, με την ευχή για χαρές και όνειρα που αντέχουν και πάθος που καταφέρνει να εξελιχθεί, χωρίς να χάσει στιγμή τη φλόγα του»!
Καλό καλοκαίρι
Κώστας Λειβαδάς
 
Vicky_Karatzoglou


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης