Το καυτό βίντεο της Cheryl Cole με τον αγαπημένο της!

Το καυτό βίντεο της Cheryl Cole με τον αγαπημένο της!

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, όμως φαίνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια στα μάτια του χορευτή Tre Holloway έχει βρει τον έρωτα της ζωής της...

Το καυτό βίντεο της Cheryl Cole με τον αγαπημένο της!
Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, όμως φαίνεται πως η Cheryl Cole στα μάτια του χορευτή Tre Holloway έχει βρει τον έρωτα της ζωής της. Μέσα από ένα βίντεο για την Hunger TV, η γνωστή τραγουδίστρια δοκιμάζει τις ικανότητές της στη ραπ μουσική, χορεύοντας πρόστυχα με τον αγαπημένο της και λέγοντας στίχους όπως «είμαστε μια αντιστοιχία που φτιάχτηκε από τον Παράδεισο, αυτού του είδους η αγάπη είναι για πάντα».

Η Cheryl και Ο Tre έχουν εν λόγω βίντεο για το τραγούδι της «Ghetto Baby» ανταλλάσσουν φιλιά και χάδια, ενώ εκτελούν και μερικές τολμηρές χορευτικές κινήσεις, που αποτυπώνουν στα βλέμματά τους το πάθος που υπάρχει στη σχέση τους.
Κλείσιμο

Η γνωστή τραγουδίστρια, τέλος, για ακόμη μία φορά, ξετρελαίνει τους θαυμαστές της με τις ενδυματολογικές της επιλογές, καθώς στο βίντεο μεταξύ άλλων φορά ένα σέξι μαύρο κορμάκι, αλλά και ένα αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης