Ζιζέλ: Η διαδρομή μου προς μια ζωή με νόημα

Ζιζέλ: Η διαδρομή μου προς μια ζωή με νόημα

Η βιογραφία του διάσημου μοντέλου από τις 16 Δεκεμβρίου στα βιβλιοπωλεία

gisele02
Στις 16/12 κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας η πολυαναμενόμενη βιογραφία της ΖΙΖΕΛ Μπούντχεν, του διασημότερου και πιο ακριβοπληρωμένου σούπερ – μόντελ στον κόσμο.

Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΘens Bookstore Publications τιτλοφορείται «ΜΑΘΗΜΑΤΑ – Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ» και αποκαλύπτει τον δρόμο της ΖΙΖΕΛ προς την επιτυχία, εμπνέοντας χιλιάδες νέα κορίτσια.

Η ΖΙΖΕΛ είναι Παγκόσμια Πρέσβειρα του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον αξιοποιώντας την επιρροή της της σε όλο τον κόσμο. Η ίδια και ο πατέρας της ίδρυσαν την πρωτοβουλία «Projeto Agua Limpa» η οποία εφαρμόζει βιώσιμες γεωργικές πρακτικές για την προστασία του νερού. Άλλωστε μέρος των εσόδων του βιβλίου θα ενισχύσουν περιβαλλοντικές δράσεις.


Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν για  τα παιδικά της χρόνια, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να φτάσει στην κορυφή, για την  καριέρα της στο χώρο της μόδας, για το γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι, τον διάσημο Αμερικανό αθλητή των New England Patriots,  την εμπειρία της μητρότητας κ.α.
Κλείσιμο
Όπως έγραψε το διάσημο μοντέλο: «Η συγγραφή του βιβλίου ήταν μια έντονη διαδικασία για εμένα. Το να αποκαλύψω ιστορίες, βαθιά, μέσα μου, με έκανε ευάλωτη και συναισθηματική, αλλά έτσι αντιμετώπισα τις σκιές μου και τις ανασφάλειές μου κι έμαθα να αποδέχομαι και να αγαπώ τον εαυτό μου με έναν βαθύτερο τρόπο. Η πρόθεσή μου, γράφοντας το βιβλίο, ήταν να μοιραστώ πώς ξεπέρασα συγκεκριμένες προκλήσεις στη ζωή μου, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να βοηθήσει άλλους που ίσως να αντιμετωπίζουν παρόμοιες εμπειρίες».
«Το να ανατρέξω σε κάποια από τα βιώματα των 37 μου χρόνων, σε όσα έμαθα, τις αξίες που με οδηγούν και τα εφόδια που με βοηθούν να είμαι αυτή που είμαι, ήταν μια σημαντική εμπειρία που με μεταμόρφωσε. Είμαι χαρούμενη που θα μοιραστώ με εσάς το ταξίδι μου», έγραψε μεταξύ άλλων.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από την AΘENS Bookstore Publications  (264 σελίδες - τιμή €19,90) ενώ η διανομή του γίνεται μέσω των Εκδόσεων ΕΝΠΛΩ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης