Στην Αμαλιάδα η παρουσίαση της «Βαρειάς Βιομηχανίας στην Ελλάδα»

viv_09

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο καθηγητής Κώστας Παπούλης

Η παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Μελέτες στο έργο του Δημήτρη Μπάτση: Η Βαρειά Βιομηχανία στην Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο Αναγνωστήριο Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας.

Στο έργο των εκδόσεων «Τζιόλα» μετέχουν οι συγγραφείς – ερευνητές:: Κωστής Αδαμόπουλος, Αλέκος Αλαβάνος, Μπάμπης Αλεξάνδρου, Θανάσης Γερονικολός, Αγγελίνα Γιαννοπούλου, Χρήστος Διαμαντόπουλος, Γιάννης Ευσταθίου, Βαγγέλης Ζέρβας, Μάκης Κορακιανίτης, Μαρίνα Κοσμίδου, Ρενέττα Λουκά, Κατερίνα Μαργαρίτη, Τάκης Μαριόλης, Χρήστος Μιάμης, Σαράντος Μουγιάκος, Γιάννης Νικολόπουλος, Γιώργος Νίνος, Κώστας Παπαμιχαλάκης, Μαρία Πλατανησιώτη, Μιχαήλ Πρωτοψάλτης, Λένα Ραβάνη, Νίκος Ραυτόπουλος, Ελένη Σκαλτσά, Τάσος Σταυρόπουλος, Στέλιος Σφακιωτάκης, Βαγγελιώ Σωτηροπούλου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο καθηγητής Κώστας Παπούλης ενώ ομιλητές είναι ο κ. Θεόδωρος Μαριόλης, καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρόεδρος του Ινστιτούτου Κοινωνικών Ερευνών Δημήτρης Μπάτσης, ο καθηγητής Χαράλαμπος Οικονομίδης, ο λέκτορας του ελληνικού ανοικτού πανεπιστημίου Γιώργος Σώκλης.

batsis00

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cover1

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa» και οι εκδόσεις «i-write» παρουσιάζουν το ανθολόγιο αστυνομικών διηγημάτων με τίτλο «28 Λόγοι για να Πεθάνεις», την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 19:30, στο «Mojo Club»

stavroula_dimitriou

Το βιβλίο επανακυκλοφορεί από τον Λιβάνη - Πρόκειται για ένα ιδιόρρυθμο πεζό, μ’ ένα πείραμα γραφής «άνευ όρων και ορίων», μιας και η συγγραφέας ακολουθεί τη δική της αιρετική νόρμα γραφής