Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Ποτέ μη λες για πάντα»

Μια ερωτική ιστορία από την Αναστασία Κορινθίου γεμάτη πάθος και αλλόκοτη εξέλιξη, γραμμένη όμως με ρεαλισμό

Μια ερωτική ιστορία γεμάτη πάθος και αλλόκοτη εξέλιξη, γραμμένη όμως με τόσο ρεαλισμό ώστε ο αναγνώστης βλέπει και αγγίζει τους ήρωες -σχεδόν. Η αγάπη δεν έχει κανένα όριο ή φραγμό, αυτό όμως είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας.

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Αναστασίας Κορινθίου «Ποτέ μη λες για πάντα» είναι στο ΘΕΜΑ
Μυθιστόρημα ''Ποτέ μη λες για πάντα''

Το να μεταφέρει στο κείμενό της σκηνές και διαλόγους με εκπληκτική ζωντάνια είναι το μεγάλο ατού της Αναστασίας Κορινθίου ως συγγραφέα. «Αν φύγεις, να μην ξαναγυρίσεις» λέει στις πρώτες σελίδες του βιβλίου η πρωταγωνίστρια. Αλλά δεν παίρνει απάντηση από τον λατρεμένο της άντρα. Και το κείμενο αρχίζει να απογειώνεται ως εξής: «Εκείνος σκύβει, δένει τα κορδόνια του, ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Έτσι απλά. Τους χωρίζει ένας τοίχος, λίγα μέτρα μόνο μακριά ο ένας από τον άλλον. Και οι δύο λαχταρούν να πέσουν στην αγκαλιά ο ένας του άλλου. Συγγνώμη, θέλει να της πει. Σ' αγαπώ, θέλει να του πει. Μα δεν το κάνουν και οι λέξεις, οι ανείπωτες λέξεις, γίνονται ένα παράπονο, ένας καημός, ένας πόνος που διπλώνεται στα δύο, στο αόρατο κορμί του εγωισμού. Όσα δεν είπαμε, αυτά μας καταριούνται και μετανιώνουμε κάθε λεπτό για τη σιωπή μας. Οι λέξεις που δεν ειπώθηκαν ποτέ γίνονται σφαίρες και μετά αίμα. Μικροί φόνοι είναι οι λέξεις που χρωστάς. Μικρά εγκλήματα, οι λέξεις που σου χρωστάνε».

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Αναστασίας Κορινθίου «Ποτέ μη λες για πάντα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xruso_klouvi_arthro

Ενα παραμύθι για την αξία της φιλίας που ομορφαίνει την ζωή μας