Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το συναρπαστικό μυθιστόρημα του Χρήστου Ζαμπούνη «ΤΑΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ»

vivlio-mesa

Η ζωή στο κοσμοπολίτικο νησί από την καλή και από την ανάποδη, μια ιστορία με σεξ, ναρκωτικά, βία αλλά και τη μοναδική ανεμελιά της Μυκόνου. Εξερεύνηση ενός μαγεμένου παραδείσου όπου γίνονται πραγματικότητα όλα τα όνειρα -ενίοτε και οι εφιάλτες.

Η εξάρθρωση ενός εγκληματικού κυκλώματος που λυμαινόταν την Μύκονο, συσσωρεύοντας τεράστια κέρδη από την εμπορία ναρκωτικών και γυναικείας σάρκας στάθηκε η πηγή έμπνευσης για τον συγγραφέα. Το «Τάμα στη Μύκονο», όπως προδίδει και ο επίτηδες αντιφατικός του τίτλος, είναι ένα μυθιστόρημα παράξενο, συγκλονιστικό και μοναδικό. Κυρίως διότι ο Χρήστος Ζαμπούνης κατέχει τα μυστικά αυτού του εντελώς ιδιαίτερου μικρο-σύμπαντος της Μυκόνου. Οπότε, το βιβλίο του κατά ένα μέρος αποτελεί ένα συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ, κατά το υπόλοιπο όμως είναι ένα ψυχογράφημα του νησιού.

Thema180617 Tama 21sec

Χαρακτήρες ολοζώντανοι, απολύτως υπαρκτοί στην τρέχουσα ελληνική πραγματικότητα, μπλέκονται σε περιπέτειες τρομερά επικίνδυνες και φτάνουν να εξερευνούν τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου. Εξάλλου, τα όρια ανάμεσα στο νόμο και την παρανομία, τον κόσμο των συνηθισμένων ανθρώπων και τον υπόκοσμο, οι πρωταγωνιστές στο «Τάμα στη Μύκονο» τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το εξαιρετικό βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη «Τάμα στη Μύκονο».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νηρέας

73% ? βάλε. Κάτι παραπάνω

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bouboulina_main01

Μια γυναίκα που ξεπέρασε κάθε φραγμό για να βοηθήσει στον αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας. Μια ψυχή ανυπότακτη, με πύρινη θέληση. Η μοναδική ιστορία της γραμμένη από έναν σπουδαίο συγγραφέα.

1
misel-de-grece

Το μόνο μέλος των Γλύξμπουργκ που έχει ελληνική υπηκοότητα - Πώς αξιοποίησε την ευγενή του καταγωγή στη λογοτεχνική δημιουργία - Δεν επαναπαύτηκε στους τίτλους του αλλά δούλεψε με υλικό τον περιπετειώδη βίο του ίδιου και των συγγενών του

14