Κυκλοφορεί το βιβλιο του Γ. Λακόπουλου "Η σκηνοθεσία του δημόσιου προσώπου"

Κυκλοφορεί το βιβλιο του Γ. Λακόπουλου "Η σκηνοθεσία του δημόσιου προσώπου"

Το βιβλίο διερευνά τη σχέση της πολιτικής με την επικοινωνία και τους κανόνες στους οποίους υπόκειται όποιος προσέρχεται για να  δράσει στο δημόσιο  χώρο

Giorgos_Lakopoulos
Στις προθήκες των βιβλιοπωλείων βρισκεται το  νέο βιβλίο  του δημοσιογράφου  Γιώργου Λακοπουλου με τίτλο : « Η σκηνοθεσία του δημόσιου προσώπου», που κυκλοφορεί από τις  Εκδόσεις Καστανιώτη. 

Πού συναντώνται η  Πολιτική και η Επικοινωνία και πως αλληλοεπηρεάζονται; Πώς διαμορφώνεται το ύφος της δημοσίας παρουσίας;  Τι είναι  η στρατηγική, τι είναι τα ΜΜΕ  και πώς εκπαιδεύεται το δημόσιο πρόσωπο;Με ποιο τρόπο οι πολιτικοί μπορούν να διεκδικήσουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή σε μια παράσταση στην οποία ο χρόνος αποφασίζει για όλα;
Το βιβλίο διερευνά τη σχέση της πολιτικής με την επικοινωνία και τους κανόνες στους οποίους υπόκειται όποιος προσέρχεται για να  δράσει στο δημόσιο  χώρο. Αυτός χώρος είναι εξ αρχής σκηνοθετημένος και για να πετύχει τους στόχους του πρέπει να αυτοσκηνοθετηθεί.

Ένα ευανάγνωστο εγχειρίδιο που θα κάνει πολιτικούς και πολιτευόμενους, αλλά και απλούς πολίτες, να αναθεωρήσουν όσα πίστευαν για την πολιτική και την επικοινωνία. Με πρόλογο του Λευτέρη  Κουσούλη και επίμετρο από τον Τάσο Μπιρσίμ.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν στις 20 Δεκεμβρίου- ώρα 13.00- στο μέγαρο Υπατία ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι δημοσιογράφοι Τάσος Παππάς, Ελλη Στάη και Παύλος Τσίμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης