Θεόδωρος Μανωλίδης: Λαμπρά εγκαίνια για την αναδρομική του έκθεση στην γκαλερί Tsantilis Art

Θεόδωρος Μανωλίδης: Λαμπρά εγκαίνια για την αναδρομική του έκθεση στην γκαλερί Tsantilis Art

Στο πλευρά του τα παιδιά του Αλέξανδρος και Θεοδώρα–Ολυμπία Μανωλίδη που  συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίησή της

Θεόδωρος Μανωλίδης: Λαμπρά εγκαίνια για την αναδρομική του έκθεση  στην γκαλερί Tsantilis Art
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης του ζωγράφου Θεόδωρου Μανωλίδη, με τίτλο «The Great Living Legend of Greek Art», χθες, στην γκαλερί Tsantilis Art, στο Κολωνάκι. Η έκθεση τιμά το πολυετές έργο του δημιουργού, παρουσιάζοντας επιλεγμένες συνθέσεις από διαφορετικές περιόδους της διεθνούς σταδιοδρομίας του.
Ο ίδιος ο καλλιτέχνης, δήλωσε, βαθιά συγκινημένος: «Ο ελληνικός πολιτισμός συνεχίζει να ζει και να επηρεάζει μέσα από την τέχνη. Μέσα από τα έργα αυτά προσπαθώ να αποδώσω αυτή τη συνέχεια.»
Θεόδωρος Μανωλίδης: Λαμπρά εγκαίνια για την αναδρομική του έκθεση  στην γκαλερί Tsantilis Art
Ο Θεόδωρος Μανωλίδης με τα παιδιά του Αλέξανδρο και Θεοδώρα–Ολυμπία

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με την ουσιαστική φροντίδα και αφοσίωση των παιδιών του καλλιτέχνη, Αλέξανδρου και Θεοδώρας–Ολυμπίας Μανωλίδη, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του αφιερώματος. Όπως σημείωσαν: «Για εμάς, η έκθεση αυτή αποτελεί έναν τρόπο για να τιμήσουμε την πορεία του πατέρα μας και να αναδείξουμε τη διαχρονική δύναμη των έργων του.»
Θεόδωρος Μανωλίδης: Λαμπρά εγκαίνια για την αναδρομική του έκθεση  στην γκαλερί Tsantilis Art
Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών και η πρώην σύζυγος του ζωγράφου, Ευγενία Μανωλίδου, με τον σύζυγό της, υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον γιο τους

Στην έκθεση παρευρέθηκαν φίλοι της τέχνης αλλά και εκπρόσωποι του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης και Έμη Τρικάρδου, Εδουάρδος Καρρέρ, Αγγελική Κανελλοπούλου, Κώστας Σάκκαρης, Γιάννης και Κωνσταντίνα Νικολίτση, Λουκία Παπαθανάση, Θεοδώρα Βρούτση, Joseph και Majd Samaan, Σάντρα Βελουδάκη, Μάγδα Μπαλτογιάννη, Άννα Ροκοφύλλου, Τάκης Μαυρωτάς, Κατερίνα Μανανεδάκη, Άννα Δανάλη, Αλέξανδρος και Ρίτα Μωραϊτάκη, Νίκος και Kathleen Μακροπούλου κ.α.
Κλείσιμο
Θεόδωρος Μανωλίδης: Λαμπρά εγκαίνια για την αναδρομική του έκθεση  στην γκαλερί Tsantilis Art
Ο χώρος της έκθεσης

Η έκθεση διοργανώθηκε από την Tsantilis Art Gallery, με την επιμέλεια του Αχιλλέα Τσαντίλη, Ιστορικού Τέχνης και Προέδρου του Σωματείου Εκτιμητών Έργων Τέχνης Ελλάδος.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 24 Μαΐου 2025,

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Η ελπίδα ριζώνει ξανά στα δάση μας

Δείτε Επίσης