Μαζί για το Παιδί: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε Μελίνα Μερκούρη στο Ηρώδειο
Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων - μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για άλλη μια φορά για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» σε μια μαγική βραδιά στο Ηρώδειο, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.
Με τη μελωδική φωνή της, η Πρωτοψάλτη ερμήνευσε τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη κάτω από την Ακρόπολη. Η συναυλία ήταν ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στη γυναίκα σύμβολο, την Μελίνα Μερκούρη, η οποία χάρισε τραγούδια που θα παραμείνουν ανεξίτηλα στον χρόνο.
Σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα συγκινητική, στο κατάμεστο θέατρο του Ηρωδείου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απογείωσε το κοινό που σιγοτραγουδούσε συνέχεια μαζί της, σ’ ένα πρόγραμμα... που ξεχείλιζε Ελλάδα. Ακούστηκαν δημιουργίες των Μίκη θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου και Ζωρζ Μουστακί, σε νέες ενορχηστρώσεις από τον Θωμά Κοντογεώργη.
Απευθυνόμενη στο κοινό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αναφέρθηκε στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της βραδιάς: «Μαζί για το Παιδί, λέξεις που περικλείουν αγάπη, προσφορά, εθελοντική εργασία και αλληλεγγύη.» ενώ στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η βραδιά θα μείνει κρεμασμένη σαν κόσμημα στην καρδιά μου».
Κλείσιμο
Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων - μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας