Τι «παίζει» σήμερα;

Προτάσεις ψυχαγωγίας

Arkas_parastasi
Η κωμική παράσταση «Ζωή Μετά», που βασίζεται με στις ιστορίες του Αρκά (η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης» και «Χαμηλές Πτήσεις»). παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο Παπάγου. Παίζουν οι ηθοποιοί  Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο  Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς. Κηποθέατρο Παπάγου,  Οδός Κορυτσάς, Παπάγου. Στις 21.00.

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την παράσταση «Αθηναίων Πολιτεία - Από τον Θησέα στον Σόλωνα», μια ανθολόγηση κειμένων της αρχαίας ιστοριογραφίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». Λύκειο Αριστοτέλους, Ρηγίλλης 11, Αθήνα . Στις 19.30.

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις καλύτερες φωνές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού δίνει συναυλία στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας. θέατρο «Μυθωδία», Γεράνι Ρεθύμνου. Στις 21.30

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει στο Θέατρο Δάσους τους «Όρνιθες», τη διαχρονική κωμωδία του Αριστοφάνη, σε μετάφραση Κ. Χ. Μύρη και σκηνοθεσία του Γιάννη Ρήγα. Πρωταγωνιστούν οι  Ταξιάρχης Χάνος και ο Χρήστος Στέργιογλου. Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη. Στις 21.00.

Ειδήσεις σήμερα:

Γερουσιαστής Μενέντεζ κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Τα «αμφισβητούμενα» ύδατα ανήκουν στην Ελλάδα

Άνοιξε ο δρόμος του ειδικού δικαστηρίου για τον Παπαγγελόπουλο - Γιατί τον «εγκατέλειψε» ο ΣΥΡΙΖΑ

«Πονοκέφαλος» οι συρροές κρουσμάτων κορωνοϊού - Τέσσερις νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης