O Daredevil επιστρέφει στο Χελς Κίτσεν

O Daredevil επιστρέφει στο Χελς Κίτσεν

Η σειρά του Netflix απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας και νέο teaser για τον δεύτερο κύκλο της

O Daredevil επιστρέφει στο Χελς Κίτσεν
Το Netflix πήρε φορά για τα καλά. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του διευθύνοντα συμβούλου του, Ριντ Χέιστινγκς, για την -σχεδόν- παγκόσμια επέκταση της υπηρεσίας, η οποία «ξεκλείδωσε» και στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε πριν από λίγο ένα νέο τρέιλερ μίας από τις σειρές-«ναυαρχίδες» του Netflix, του “Daredevil”, τη σειράς που μας ξάφνιασε ευχάριστα πέρυσι.

Το καινούργιο βίντεο δείχνει είκονες των κεντρικών ηρώων του προηγούμενου κύκλου συνοδευόμενες από ατάκες τους. Όλες αυτές οι εικόνες συνθέτουν μία εντυπωσιακή τοιχογραφία σε μία καθολική εκκλησία, όπου με ένα παιχνίδι του φωτισμού γίνεται ορατό το κρανίο του Punisher (του νέου πονοκέφαλου του Daredevil) λίγο προτού γίνουν όλα λαμπόγυαλο.

Κλείσιμο


Όσο για την ιστορία του νέου κύκλου, το Netflix φροντίζει να είναι όσο το δυνατόν πιο αόριστο:

«Μόλις ο Ματ νομίζει ότι έφερε την τάξη στην πόλη, νέες δυνάμεις αναδύονται στο Χελς Κίτσεν. Τώρα, ο Άνθρωπος Χωρίς Φόβο πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο αντίπαλο στο πρόσωπο του Φρανκ Καστλ [Τζον Μπέρνθαλ] και μία παλιά σπίθα - την Ηλέκτρα Νάτσιος [Ελοντί Γιουνγκ].

»Μεγαλύτερα προβλήματα προκύπτουν όταν ο Φρανκ Καστλ, ένας άνδρας που αναζητά εκδίκηση, αναγεννάται ως The Punisher, ένας άνδρας που παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια του μέσα στη γειτονιά του Ματ. Εν τω μεταξύ, ο Ματ πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στο καθήκον του στην κοινότητα ως δικηγόρος και στην επικίνδυνη ζωή του ως ο Διάβολος του Χελς Κίτσεν, αντιμετωπίζοντας μία επιλογή που θα του αλλάξει τη ζωή και θα τον κάνει να καταλάβει πραγματικά τι σημαίνει να είναι κανείς ήρωας.»

Τέλος, έχουμε και επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του 2ου κύκλου: 18 Μαρτίου και για τα 13 επεισόδια. Μία εβδομάδα, δηλαδή, πριν από την πρεμιέρα του “Batman vs Superman: Dawn of Justice” - μια και η φήμη που είχε κυκλοφορήσει έλεγε ότι η σειρά και η ταινία θα είχαν κοινή ημερομηνία προβολής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης