Τα Hyundai στο μέλλον θα δίνουν αναφορά τραυματισμών μετά από ατύχημα

Τα Hyundai στο μέλλον θα δίνουν αναφορά τραυματισμών μετά από ατύχημα

Για τα μοντέλα της που θα μετακινούνται αυτόνομα στο μέλλον, η Hyundai εξελίσσει το σύστημα που σε περίπτωση ατυχήματος θα ενημερώνει την άμεση βοήθεια πριν φτάσει στο σημείο, για την κατάσταση των επιβαινόντων.

Hyundai_Emergency_boi_1

Με αναφορά για την κατάσταση των τραυματιών σε περίπτωση που υπάρχουν όταν γίνει κάποιο ατύχημα θα μπορούν να ενημερώνουν τα μελλοντικά αυτόνομα μοντέλα της Hyundai. Προς την κατεύθυνση αυτή αναζητούν τις λύσεις για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό και έτσι τα πληρώματα των οχημάτων για τις πρώτες βοήθειες που θα φτάσουν στο σημείο του τροχαίου, να έχουν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση των τραυματιών.

Hyundai_Emergency_boi_3

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, η Hyundai βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με την MGDo, μια start up που ασχολείται με την Τεχνητή Νοημοσύνη στον τομέα της υγείας και των ιατρικών βοηθημάτων. Η MGDo έχει δημιουργήσει ήδη το λογισμικό που επιτρέπει την παρακολούθηση των επιβαινόντων σε κάποιο όχημα και την ανάλυση της κατάστασής τους προκειμένου να δίνει όσο το δυνατό πιο λεπτομερή αναφορά για τους τραυματίες από κάποιο τροχαία περιστατικό. Η σύνδεση με τα σώματα ασφαλείας και τις πρώτες βοήθειες, θα δίνει τη δυνατότητα καλύτερης προετοιμασίας στο πλήρωμα του ασθενοφόρου που θα σπεύδει στο σημείο του ατυχήματος, κάνοντας πιο αποτελεσματική την επέμβαση.

Hyundai_Emergency_boi_2

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης