Lotus: Ζητείται ρευστό!

Lotus: Ζητείται ρευστό!

Τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν την Βρετανική ομάδα, ο Κίμι ακόμη περιμένει να πληρωθεί ενώ η συμφωνία με το fund, Infiniti Racing που ανακοινώθηκε πομπωδώς πριν λίγο καιρό τελικά δεν έχει κλειστεί ακόμη.

Η Καλλιθέα επέστρεψε στη Β' Εθνική
Lotus: Ζητείται ρευστό!
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αρχιμηχανικός της ομάδας Άλαν Περμάν παραδέχτηκε πως ο φετινός προϋπολογισμός για την εξέλιξη του μονοθεσίου δεν επιτρέπει πολλές καινοτομίες: "Έχουμε ήδη ετοιμάσει τις βελτιώσεις για τους επόμενους αγώνες και δεν υπάρχουν πλέον δυνατότητες για άλλες εξελίξεις". Η πρόσφατη φυγή του τεχνικού διευθυντή Τζέιμς Άλισον που πλέον φορά τη φόρμα της Ferrari για πολλούς οφείλονταν ακριβώς σ' αυτό. Στην έλλειψη πόρων για εξέλιξη της Ε 21.

Κλείσιμο
Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Έρικ Μπουλιέ όταν ρωτήθηκε για τη συμφωνία με το Infiniti Racing που φέρεται ως αγοραστής του 65% της ομάδας τόνισε: "Είναι σίγουρο πως χρειαζόμαστε χρηματοδότη. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε σε λίγες εβδομάδες, ελπίζω να δώσουμε όλες τις σωστές απαντήσεις".



Από την πλευρά του ο Ράικονεν επιβεβαίωσε πως δεν έχει ακόμη πληρωθεί
, κατάσταση που επαναλαμβάνεται όπως και πέρυσι. Τόσο η Red Bull όσο και η Ferrari φλερτάρουν με το Φινλανδό πρωταθλητή που σίγουρα θέλει μονοθέσιο νικητή για το 2014 αλλά και να παραμείνει στη μάχη του τίτλου μέχρι το φινάλε φέτος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης