Η Subaru ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα ηλεκτρικό crossover που πιθανότατα θα βασίζεται στο Toyota C-HR.
Μετά το Solterra και το Trailseeker, η Subaru ενισχύει το ηλεκτρικό της αποτύπωμα με το νέο Uncharted, ένα κόμπακτ crossover που υπόσχεται να είναι «έτοιμο για κάθε περιπέτεια».
Αν και η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει επίσημες τεχνικές λεπτομέρειες, η σιλουέτα του μοντέλου σε teaser φωτογραφία θυμίζει έντονα το νέο Toyota C-HR- πιθανή ένδειξη ότι πρόκειται για ακόμα μια συνεργασία των δύο ιαπωνικών κατασκευαστών.
Κλείσιμο
Το Uncharted θα βασίζεται σε πλατφόρμα της Toyota και θα εξοπλίζεται με δύοηλεκτροκινητήρες που θα προσφέρουν μια «έξυπνη» τετρακίνηση, η ισχύς θα φτάνει τους 338ίππους, ενώ η μπαταρία των 77kWh θα προσφέρει αυτονομία περίπου 467χλμ και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 5 δευτερόλεπτα.
Το μέγεθός του αναμένεται να είναι μικρότερο από το Solterra, με μήκος περίπου 4,52 μέτρα και μεταξόνιο 2,75 μέτρα, ενισχύοντας την ευελιξία του στην αστική καθημερινότητα.
Η επίσημη παρουσίαση του SubaruUncharted έχει προγραμματιστεί για τις 17Ιουλίου. Μέχρι τότε, το μυστήριο πίσω από το όνομα κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό.