Απίστευτο Fiat Multipla με V8 κινητήρα 1014 ίππων

Απίστευτο Fiat Multipla με V8 κινητήρα 1014 ίππων

Δύο Γάλλοι youtubers υλοποίησαν ένα τρέλο σχέδιο και δημιούργησαν το πιο ακραίο Fiat Multipla που έχουμε δει ποτέ με κινητήρα V8 και περισσότερους από 1000 ίππους.

Fiat_Multipla_V8
Το πάλαι ποτέ 6θέσιο μοντέλο της Fiat, βρέθηκε στα κατάλληλα χέρια για να ζήσει μια δεύτερη νεότητα με πραγματικά ακραία εμφάνιση και αντίστοιχη απόδοση
Το ιδιαίτερο ιταλικό ιταλικό μοντέλο επιλέχθηκε από τους Γάλλους Youtubers, Sylvain Levy και Pierre Chabrier, ως βάση για ένα project που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή. Το αυτοκίνητο που θα αποκαλυφθεί στο κοινό για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού είναι, κατά δήλωση των ανθρώπων που το δημιούργησαν, το πιο δυνατό και γρήγορο Multipla που έχει κατασκευαστεί ποτέ, καθώς είναι εφοδιασμένο με κινητήρα V8 και αποδίδει πάνω από 1.000 ίππους.
Η ιδέα ξεκίνησε το 2019 ως μια διαδικασία διαδικτυακής συμμετοχής του κόσμου που θα ήθελε να συμβάλλει οικονομικά στην κατασκευή. Μετά από τρία χρόνια δουλειάς, το πιο ιδιαίτερο Multipla που έχουμε δει ποτέ, είναι έτοιμο.

Κλείσιμο
Οι εκτεταμένες επεμβάσεις αφορούν και το αμάξωμα καθώς έχει μετατραπεί από πεντάθυρο σε τρίθυρο και έχει φορεθεί ένα άκρως δυναμικό bodykit που αυξάνει κατά πολύ το έτσι και αλλιώς μεγάλο πλάτος του αυτοκινήτου. Αυτό το πραγματικά ακραίο bodykit δημιουργήθηκε από την W-Autosport και συνδυάζεται με ένα μοναδικό σετ ζαντών της Work, που εφοδιάζονται με ελαστικά της Michelin - η οποία είναι μεταξύ των μεγάλων χορηγών του project.
Το εσωτερικό είναι απογυμνωμένο, με δύο μόνο καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό, που ανάμεσά τους έχουν το μεγάλο τούνελ για τη μετάδοση. Προκειμένου να επιτευχθεί η απόδοση των 1.014 ίππων, ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι από Chevrolet Corvette Z06. Φυσικά κατάλληλες εκτενείς επεμβάσεις έχουν γίνει στο πλαίσιο και την ανάρτηση του αυτοκινήτου.
Μετά την επίσημη πρώτη του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού θα δούμε το αυτοκίνητο και σε δράση στην πίστα όπου οι δύο ιθύνοντες του project, έχουν δώσει πολλές υποσχέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης