Πόσο πουλήθηκε αυτό το Hummer;

Πόσο πουλήθηκε αυτό το Hummer;

Υπάρχουν ομολογουμένως κάποιες περιπτώσεις «παράδοξης» μεταπώλησης όπως στην προκειμένη περίπτωση αυτό το ηλεκτρικό Hummer.

220715130244_Hummer-EV-Sold-Price-3X-3
Τελικά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και αυτό αποδείχτηκε στην περίπτωση ενός νέου ηλεκτρικού Hummer που πουλήθηκε πρόσφατα μέσω δημοπρασίας, στο Las Vegas των ΗΠΑ. Τη διενέργεια της δημοπρασίας είχε αναλάβει η Barrett-Jackson –που και αυτό έχει τη σημασία του, αφού πρόκειται για μια από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως που ασχολούνται με τις δημοπρασίες, εμφανίζοντας πολύ σπάνια και ιδιαίτερα μοντέλα ως επί το πλείστον.

Το μεταχειρισμένο ηλεκτρικό Hummer που έχουμε στις φωτογραφίες, άλλαξε χέρια πριν από λίγες μέρες, έναντι του ποσού των 319.273 ευρώ. Μιλάμε για μια τιμή που είναι περίπου 3 φορές πάνω από εκείνη του μοντέλου όταν είναι καινούργιο.



Η εξήγηση δίνεται κατά κάποιο τρόπο, από την αδυναμία της GM να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών της, καθώς από τον περασμένο Δεκέμβριο που παρουσιάστηκε το μοντέλο, η εταιρεία έχει δεχτεί πάνω από 77.000 παραγγελίες.

Η GM έχει καταφέρει να κάνει μόλις 372 παραδόσεις, κάτι που σημαίνει πως όποιος θέλει πραγματικά το ηλεκτρικό Hummer, θα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω- που ειρήσθω εν παρόδω, βλέπουμε στην πράξη τι σημαίνει αυτό. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, το «μεταχειρισμένο» δεν είναι ακριβής περιγραφή για το συγκεκριμένο ηλεκτρικό Hummer, μια και άλλαξε χέρια έχοντας μόλις 77 χιλιόμετρα στο συνολικό χιλιομετρητή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης