H BMW αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα της

H BMW αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα της

Στο πλαίσιο εταιρικής ενημέρωσης προς τα MME αλλά και το κοινό η BMW αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις της για το άμεσο μέλλον στις οποίες περιλαμβάνεται η παρουσίαση της νέας Σειρά 7 αλλά και της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης της 3άρας.

BMW_plans
Μεγάλο μέρος της ενημέρωσης, αφιερώθηκε στα νέα οχήματα που θα χρησιμοποιούν την ολοκαίνουργια πλατφόρμα και θα κατασκευάζονται στο iFactory της Ουγγαρίας, ένα νέο εργοστάσιο που θα είναι έτοιμο για παραγωγή από τον Αύγουστο του 2024.
Αυτή την περίοδο η BMW έχει επικεντρωθεί στην εξέλιξη μιας νέας γενιάς στοιχείων μπαταρίας με βελτιστοποιημένη χημεία που θα αναβαθμίσουν την ενεργειακή απόδοση. Όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες της εταιρείας, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του έτους. Το σημαντικό σε αυτήν την είδηση είναι πως με τις νέες αυτές εξελίξεις, το κόστος κατασκευής θα περιοριστεί σημαντικά.

Αυτό που αναμένεται άμεσα από τη BMW, είναι η παρουσίαση της νέας limo Σειράς 7, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Απριλίου. Η BMW επιβεβαίωσε ότι η Σειρά 7 θα προσφέρεται με νέα γενιά κινητήρων ντίζελ και βενζίνης με βελτιωμένη απόδοση και χαμηλότερους ρύπους.
Η εταιρεία υπογράμμισε πως το μοντέλο θα χρησιμοποιήσει όλο το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, ενώ θα είναι σε θέση να λειτουργήσει και η αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 3. Εκτός των παραπάνω, επιβεβαιώθηκε πως μέσα στο 2022, θα παρουσιαστεί η νέα ηλεκτρική iX1 αλλά και η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή της Σειράς 3.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης