Πέντε ερωτήματα που βοηθούν να δείτε πέρα από τις αίθουσες και τα προγράμματα, είτε ψάχνετε Νηπιαγωγείο είτε σκέφτεστε την Α΄ Δημοτικού.
Φίλοι μου καλησπέρα!!!! Και όταν λέμε καλησπέρα εννοούμε σε όλες και όλους, φίλους και εχθρούς. Επιστροφή λοιπόν στα… θρανία, μετά από ένα περίεργο καλοκαίρι με απρόοπτα, πολλές ειδήσεις, περίεργα αλλά και… συμβίωση με τον Covid-19 που συνεχίζει να «ζει» ανάμεσά μας και να παίρνει κοντά του, αγαπημένους ανθρώπους.
Το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι πέρασε, οι περισσότεροι από εμάς γεμίσαμε τις μπαταρίες και πλέον ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μόνο μπροστά! Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, σίγουρα όλα δεν είναι ρόδινα, όμως με πάθος, όρεξη και όραμα μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και πιο ευχάριστη.