To Suzuki Misano κλέβει καρδιές

To Suzuki Misano κλέβει καρδιές

Η φαντασία ορισμένων φοιτητών δημιούργησε ένα μοναδικής εμφάνισης πρωτότυπο όχημα της Suzuki.

210510113444_suzuki-misano-1

Μία από τις διασημότερες σχολές car design στην Ευρώπη είναι το Istituto Europeo di Design που εδρεύει στο Torino ως είθισται κάθε χρόνο οι τελειόφοιτοι φοιτητές αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο μοντέλο, ως μέρος της πτυχιακής τους.


Το φετινό δημιούργημά τους με κωδικό Misano προήλθε μετά από συνεργασία της συγκεκριμένης σχολής κυρίως με τη Suzuki και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα διθέσιο, με αρκετά στοιχεία από μοτοσικλέτα, speedster μοντέλο, από το οποίο δεν λείπουν αρκετά εξεζητημένα στοιχεία. Όπως για παράδειγμα η διάταξη των θέσεων οδηγού-συνοδηγού, όπως την γνωρίζουμε από τα δίτροχα, αλλά και αντικατάσταση του παραδοσιακού τιμονιού με ένα joystick.

Η ιδιαίτερη σχεδίασή του, όπως και οι κόμπακτ διαστάσεις του (μήκος 4,0 μέτρα, ύψος 1,0 μέτρο), οι μεγάλοι τροχοί της OZ Racing που φιλοξενούν ελαστικά της Pirelli και ο κωδικός που παραπέμπει στην ομώνυμη ιταλική πίστα αγώνων, χαρίζουν στο Misano μία άκρως δυναμική εικόνα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα βρίσκεται ως έκθεμα στο Μουσείο Αυτοκινήτου του Torino, από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης