Ψήνουμε σπαράγγια στο αλουμινόχαρτο

Ψήνουμε σπαράγγια στο αλουμινόχαρτο

Νόστιμη και εύκολη συνταγή, έτοιμη σε 20 λεπτά!

Ψήνουμε σπαράγγια στο αλουμινόχαρτο
Τώρα που τα σπαράγγια είναι στην εποχή τους, έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε πολλές νόστιμες συνταγές. Και μη νομίζετε ότι χρειάζονται πολύ κόπο στην προετοιμασία τους, αφού μπορείτε να τα ψήσετε στο φούρνο, απλά τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο.

Το σπαράγγι, γνωστό από την Αρχαία Αίγυπτο ως ο «αριστοκράτης των λαχανικών», ανέκαθεν ταυτίστηκε με τα τραπέζια των μεγαλοαστών και την γκουρμέ κουζίνα. Δεν παύει όμως να γίνεται και εξαιρετικό συνοδευτικό για κάθε τραπέζι. Αν ψάχνετε λοιπόν, με τι θα συνοδεύσετε το ψάρι ή το κρέας στα ανοιξιάτικα τραπέζια ή αναζητάτε μία διαφορετική γαρνιτούρα για το πασχαλινό αρνί, αυτή η συνταγή για σπαράγγια στο αλουμινόχαρτο, θα σας αρέσει πολύ.

Δείτε τη συνταγή στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης