Κοίτα ποιος μιλάει
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Κοίτα ποιος μιλάει

Απαντάω ένα προς ένα

Σχετικά με τον πύρινο κοινοβουλευτικό λόγο του Αντώνη Σαμαρά. Σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων συντρόφων.

Ένα λοιπόν. Αναφορικά με το Bullying. Που δέχονται όσοι διαφωνούν, εξοργίζονται με «τέτοιες καταστάσεις που ενθαρρύνουν εκφυλιστικές και άλλες εκτροπές». Και όπου οι υπερασπιστές, καθώς και τα μέλη της «κοινότητας» των ΛΟΑΤΚΙ τους χαρακτηρίζουν ομοφοβικούς, ακροδεξιούς, καθυστερημένους, φασίστες και άλλα τέτοια.

Η απάντηση απλή και καθημερινά γνωστή και επαναλαμβανόμενη. Ο ένας εναντίον του άλλου. Το Bullying προέρχεται και διαπράτετται τόσο από τους μεν όσο και από τους δε. Αφθονοι οι απαξιωτικοί, προσβλητικοί, απαράδεκτοι, χυδαίοι οι χαρακτηρισμοί. Να τους αναφέρω: συκιές, αδελφούλες, που….ρες, να συνεχίσω; Όχι λόγω του νόμου περί Τύπου. Γνωστά όλα αυτά.

Δύο λοιπόν. Αναφορικά με τον πυρήνα του θεσμού της οικογένειας. Ο, τι δηλαδή με αυτόν τον νόμο τραυματίζεται ο θεσμός. Σχεδόν οδηγεί στην καταστροφή του. Όμως ο κύριος Σαμαράς από τους συλλογισμούς του, αγνόησε μια σκληρή πραγματικότητα. Όπως τα διαζύγια τα οποία αριθμητικά καλπάζουν από έτος σε έτος. Όπως το διαπιστωμένο γεγονός πως ο μέσος χρονικός ορίζοντας των γάμων τραμπαλίζεται μεταξύ των τριών και των πέντε ετών. Όπως η σαρωτική ύπαρξη της απιστίας. Η οποία έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας με αποτέλεσμα η πορνεία να καλπάζει από τη μία ως την άλλη άκρη της επικράτειας. Πράγμα που συμβαίνει και σε όλες, σχεδόν, τις γωνιές του πλανήτη.

Κλείσιμο
Με απλά λόγια με η χωρίς ομοφυλόφιλους, ο θεσμός είναι κλονισμένος, τραυματισμένος και υπονομευμένος. Πάμε παρακάτω.

Τρία λοιπόν. Σχετικά με τα υιοθετημένα παιδιά αυτών των ομοφυλόφιλων συντρόφων. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Από τις δολοφονίες γυναικών; Ο αριθμός τέτοιων περιστατικών σκαρφαλώνει ανελλιπώς. Από τις χιλιάδες κακοποιήσεις παιδιών; Από τα σεξουαλικά θύματα «ευυπόληπτων» και «αξιοπρεπών» πατεράδων; Να πιάνεις τη μύτη σου.

Ασε τα συμπεράσματα σχετικών επιστημονικών, αντικειμενικών ερευνών που έχουν γίνει. Οπου υιοθετημένα παιδιά τέτοιων ζευγαριών ούτε διαταραγμένα είναι μα ούτε και de facto θα μιμηθούν και θα καταλήξουν στην ομοφυλοφιλία.

Τουτέστιν ο κύριος Σαμαράς, πλαγίως, ως υποστηρικτής της υποκρισίας, εντός της οικογένειας. Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Τουτέστιν οι γάμοι τέτοιων ζευγαριών να γίνονται στην Ισπανία λόγου χάριν. Όπως μέχρι προσφάτως οι καύσεις νεκρών στην γειτονική Βουλγαρία. Και όπως η Δύση είναι καλή εκεί που μας βολεύει και κακή εκεί που δεν μας βολεύει.

Η πραγματικότητα τον έχει ξεπεράσει. Και αυτόν και τους συνοδοιπόρους του. Η επιλογή φύλου υπόθεση προσωπική. Αν μάλιστα λάβει κανείς υπόψη του την ποικιλία των ατομικών, σεξουαλικών, προτιμήσεων, τότε θα μείνει άναυδος. Μια επίσκεψη σε σχετική ιστοσελίδα θα ικανοποιήσει την περιέργειά σας. Αλλωστε η ομοφυλοφιλία λέξη άγνωστη για τους αρχαίους ημών προγόνους.

Οσο για τους ανώτατους ιερωμένους, ρασοφόρους, αυτοί έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον υπέρτατο Λόγο του Ιησού περί Αγάπης. Ο λόγος τους διχαστικός. Η δυσαρέσκεια οδηγεί στο μίσος και το μίσος στον διχασμό. Ευτυχώς που οι Μητροπολίτες και ο προκαθήμενος του Οικουμενικού Πατριαρχείου έδωσε έμφαση, ως όφειλε, στο υπέρτατο χριστιανικό αγαθό της Αγάπης.

Και τέλος, αν λάβω υπόψη μου το παρελθόν του κυρίου Σαμαρά ένα έχω να πω: μπροστά στην υπονόμευση του ευεργέτη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στη δημιουργία του κόμματος της «Ανοιξης» που κατέληξε στο τίποτα, αλλά και στα Μνημόνια που έσκιζε από το Ζάππειο, ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκε σε κωλοτούμπα, μπροστά σε όλα αυτά τα «κακουργήματα», το νομοσχέδιο περί του γάμου των ομοφυλόφιλων συντρόφων είναι πταίσμα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ