350.000 μοναδικοί επισκέπτες κάθε μέρα!

350.000 μοναδικοί επισκέπτες κάθε μέρα!

Το «ΘΕΜΑ» της Κυριακής είναι πρώτο, αλλά δεν είναι μόνο του, 
αφού η ηλεκτρονική έκδοση protothema.gr σπάει τα κοντέρ

350.000 μοναδικοί επισκέπτες κάθε μέρα!
Η απλή αναφορά του πλήθους είναι εντυπωσιακή από μόνη της: κάθε μέρα, 350.000 μοναδικοί χρήστες επισκέπτονται τη διαδικτυακή εκδοχή του «Πρώτου Θέματος». 

Ρεκόρ δημοτικότητας όλων των εποχών σημείωσε τον περασμένο Ιανουάριο το www.protothema.gr με 13.592.280 επισκέψεις, γεγονός που ενέτεινε τον προβληματισμό μας: Μήπως πρέπει να μετονομάσουμε το site μας σε «apo-alma-se-alma.gr»; Ή μήπως σε «an-den-to-diavaseis-edo-den-einai-eidisi»;

Κλείσιμο
Αρρηκτα συνδεδεμένο με το έντυπο «Πρώτο Θέμα», το protothema.gr έχει καθιερωθεί στην κορυφή των ελληνικών ενημερωτικών κόμβων, κερδίζοντας καθημερινά νέους αναγνώστες. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2013 οι συνολικές επισκέψεις στο protothema.gr ανήλθαν σε 131.757.829, ένας αριθμός σχεδόν κατά 20.000.000 κλικ μεγαλύτερος από εκείνον του 2012, ο οποίος με τη σειρά του ήταν εντυπωσιακά μεγαλύτερος συγκριτικά με το σύνολο του 2011 κ.ο.κ. 

Το protothema.gr λειτουργεί από το 2008 και από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στον αέρα του κυβερνοχώρου δεν έχει αφήσει το γκάζι ούτε για μία στιγμή. Αντιθέτως, το στοίχημα της ταχύτατης, ακριβούς και έγκυρης ενημέρωσης -το οποίο όλοι όσοι εργάζονται για το site έχουν βάλει με τον εαυτό τους- κερδίζεται σε όλα τα επίπεδα.

Διότι το protothema.gr δεν πρωτοπορεί μόνο ως προς το περιεχόμενο των ειδήσεων, αλλά και στη φροντίδα του οπτικού υλικού που τις συνοδεύει, τη συνολική αισθητική των σελίδων και, οπωσδήποτε, στην τεχνική υποδομή η οποία αποτελεί εξ ορισμού κρίσιμο παράγοντα για έναν διαδικτυακό ζωντανό οργανισμό.

Οι 3.265.242 μοναδικοί επισκέπτες οι οποίοι προτίμησαν το protothema.gr τον Ιανουάριο του 2014 επιβραβεύουν την επιλογή μας να υιοθετήσουμε το λεγόμενο «responsive design», χάρη στο οποίο οι σελίδες του protothema.gr προσαρμόζονται αυτόματα στη συσκευή του εκάστοτε χρήστη (desktop, laptop, tablet, ή κινητό τηλέφωνο). Εξάλλου, είναι δεδομένο ότι περίπου ένας στους πέντε επισκέπτες βλέπει πλέον το protothema.gr από κάποια φορητή συσκευή. Οπότε, πάμε για πρωτάθλημα και εκεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης