Σε 9 χρόνια πουλήσαμε 84.700.000 φύλλα

Σε 9 χρόνια πουλήσαμε 84.700.000 φύλλα

Το «Πρώτο ΘΕΜΑ» έκλεισε 9 χρόνια ζωής και παραμένει στην κορυφή.
Σε ευχαριστούμε πιστέ αναγνώστη για τη μεγάλη τιμή!

Σε 9 χρόνια πουλήσαμε 84.700.000 φύλλα
Παρά τις περιστασιακές εκλάμψεις του ανταγωνισμού, το «Πρώτο Θέμα» συμπλήρωσε εννέα χρόνια συνεχούς κατάληψης της κορυφής των κυκλοφοριών, τερματίζοντας για άλλη μία φορά πρώτο μεταξύ των κυριακάτικων εφημερίδων. Με μέσο όρο πωλήσεων τα 138.400 φύλλα, το «Πρώτο Θέμα» είναι κάθε εβδομάδα το πιο δημοφιλές ενημερωτικό -και όχι μόνο- έντυπο στην Ελλάδα. Η διαφορά των 24.700 φύλλων από τη δεύτερη εφημερίδα μεταφράζεται σε ποσοστό 17,8% προπορείας για το «Πρώτο Θέμα». Εννέα χρόνια καυτά πρωτοσέλιδα, εννέα χρόνια αποκαλύψεις και μάχιμη αδέσμευτη δημοσιογραφία κάπως ανταμείβεται. Και δύσκολα ανατρέπεται.

Κάθε Κυριακή ψηφιακό Πρώτο Θέμα
Κλείσιμο

Το «ΘΕΜΑ» της Κυριακής είναι πρώτο, αλλά δεν είναι μόνο του. Μαζί με την εφημερίδα αναπτύσσονται ραγδαία έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Η ηλεκτρονική εκδοχή του «Πρώτου Θέματος» ήταν αυτή που οδήγησε τις ελληνικές εφημερίδες στη νέα εποχή. Με μια απλούστατη διαδικασία: το «Πρώτο Θέμα» έρχεται στην οθόνη του tablet ή του iPhone κάθε φορά που το περίπτερο είναι λίγο πιο μακριά απ’ ό,τι θα ήθελε ο αναγνώστης.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Μηνιαία και εβδομαδιαία, τα περιοδικά που συνοδεύουν το «Πρώτο Θέμα» θυμίζουν την πιο λαμπερή και ανάλαφρη πλευρά της ζωής, φωτίζοντας διαφορετικές πτυχές της. Μηνιαία και εβδομαδιαία έντυπα υψηλής αισθητικής, όπως το «Big Fish», το «Olive», το «People», το «Casa Viva» και το «Votre Beauté», συμπληρώνουν σταθερά την ύλη της εφημερίδας.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το οικονομικό αδελφάκι του protothema.gr σημειώνει εντυπωσιακές επιδόσεις στον αριθμό των επισκεπτών ενώ αποσπά τον σεβασμό των αναγνωστών χάρη στη γρήγορη και εμπεριστατωμένη κάλυψη της οικονομικής επικαιρότητας. Και, αν μη τι άλλο, όταν υπάρξει νέο χρήμα, είναι βέβαιο ότι το newmoney.gr θα είναι το πρώτο που θα το διακρίνει στον ορίζοντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης