Υιοθέτησε την πόλη σου: Μια πρωτοβουλία Ζωής για τη περιποίηση χώρου πρασίνου της Ακαδημίας Πλάτωνος

Υιοθέτησε την πόλη σου: Μια πρωτοβουλία Ζωής για τη περιποίηση χώρου πρασίνου της Ακαδημίας Πλάτωνος

Οι εταιρίες ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ και ΒΙΟΛΙΑΠ ΑΤΕΒΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου» και με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα Περιβάλλοντος, την Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020 συμπράττουν και αναλαμβάνουν την περιποίηση μέρους των χώρων πρασίνου του Πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνος

yiothetise2
Οι έμπειροι κηπουροί της τεχνικής εταιρίας ΒΙΟΛΙΑΠ ΑΤΕΒΕ με τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα μπαταρίας HUSQVARNA, που αντιπροσωπεύει η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, θα πραγματοποιήσουν όλες τις εργασίες φροντίδας και συντήρησης πρασίνου που απαιτούνται ώστε να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά του πάρκου.

Με γνώμονα τις ευεργετικές ιδιότητες των περιποιημένων χώρων πρασίνου για τους δημότες των πόλεων, οι δύο εταιρίες θα παραδώσουν μέρος του Πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνος καθαρό και όμορφο, ώστε να το απολαύσουν οι πολίτες.

Η εταιρία ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται επί 61 συναπτά έτη στην εμπορία προϊόντων για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο και τα πάρκα. Η δραστηριότητά της επεκτείνεται και στον χώρο των δομικών μηχανημάτων.

Συνεργάζεται με περισσότερα από 24 διεθνή εργοστάσια https://www.papadopoulos.com.gr/brands/) και διαθέτει πάνω από 40.000 προϊόντα μέσω 1.800 επιλεγμένων καταστημάτων.

Η αποστολή της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους ανθρώπους της, την υποστήριξη του δικτύου συνεργατών της και κυρίως την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή και τη συμβολή της στη φροντίδα του φυσικού περιβάλλοντος.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της.Η συμμετοχή σε τέτοιες ενέργειες παρέχει τη δυνατότητα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο μέσα από την γνώση και την εμπειρία της γύρω από το πράσινο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης