Στη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και στο αίσθημα ασφάλειας που της προσφέρει αναφέρθηκε η Καλομοίρα, εξηγώντας πως η παρουσία του στο πλευρό της, της δίνει δύναμη να πορεύεται χωρίς φόβο.
Το ζευγάρι που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια γάμου, παραχώρησε κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» μιλώντας για τη σχέση του και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει μαζί.
Σε ερώτηση για τα στοιχεία που ξεχωρίζει στην προσωπικότητα του Γιώργου Μπούσαλη, η Καλομοίρα δήλωσε ότι μεταξύ άλλων ο σύζυγός της, της αποπνέει ασφάλεια λόγω του δυναμισμού του: «Αγαπώ πολύ τη δύναμή του. Όπου κι αν βρίσκομαι, όταν ο Γιώργος είναι δίπλα μου, νιώθω ότι μπορώ να προχωρήσω με κλειστά μάτια. Και μου αρέσει που πάντα σκέφτεται πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ως οικογένεια. Με κάνει να τον ερωτεύομαι ακόμα περισσότερο».
Από τη μεριά του, ο σύζυγος της Καλομοίρας σχολίασε ότι η τραγουδίστρια καταφέρνει μέσω της ενέργειας και της θετικής διάθεσής της να τον ισορροπεί έπειτα από μία δύσκολη ημέρα. Όπως είπε: «Η Καλομοίρα είναι όπως τη βλέπεις, θετική, γελάει και τραγουδάει όλη μέρα στο σπίτι. Όταν στενοχωρηθώ με κάτι που θα συμβεί, πάντα μου λέει να βλέπω το θετικό και όχι το αρνητικό».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.