Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γιόρτασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χθες Παρασκευή και έκαναν αναρτήσεις ο ένας για τον άλλο στα social media. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ενώ είναι από αυτούς που δεν διστάζουν να εκφράσουν την αγάπη τους δημόσια.
Με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα χθες, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Σε αυτό φαίνεται να κάθεται σε ένα πεζούλι, ενώ δίπλα της είναι ο αγαπημένος της. Πάνω στη φωτογραφία, η τραγουδίστρια έγραψε: «Ο Βαλεντίνος μου».
Με τη σειρά του, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανάρτησε κι εκείνος ένα story στον λογαριασμό του. Ο ηθοποιός επέλεξε ένα απόφθεγμα του Πλούταρχου σχετικά με τον έρωτα. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τω μεθύειν το εράν όμοιόν εστι. Ποιεί γαρ θερμούς και ιλαρούς και διακεχυμένους», που σημαίνει: «Ο έρωτας μοιάζει με το μεθύσι: κάνει τους ανθρώπους θερμούς, εύθυμους και διαχυτικούς».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.