Τον ναό των πιθήκων στην Ινδία επισκέφτηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς και φυσικά, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί εκεί.
Ο γνωστός σχεδιαστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά, στιγμές της ζωής του με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Στη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τρύφωνας Σαμαράς δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ινδία και πιο συγκεκριμένα, από την επίσκεψή του στον ναό των πιθήκων.
Ο σχεδιαστής ποζάρει στον ναό, ενώ γύρω του βρίσκονται παντού μαϊμούδες. «Μα τι υπέροχο μέρος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.