Ο Θάνος Καλλίρης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και τις σκηνές ζήλιας που υπήρχαν.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι εξήγησε τι έκανε η παρουσιάστρια, ενώ βρίσκονταν σε σχέση, προκειμένου να μη μιλάει με άλλες γυναίκες.
«Ξέρετε τι έκανε; Δεν έσβηνε την επαφή, έκανε το χειρότερο. Άλλαζε τα νούμερα. Αν ήθελα να πάρω εγώ ένα τηλέφωνο, δεν έβγαινε. Έβγαινε ένας κύριος», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx629cffnj7d)
Σχετικά με το βιντεοκλίπ, στο οποίο φιλιόταν με τη Ζέτα Λογοθέτη, δήλωσε: «Με τη Ζέτα Λογοθέτη υπήρξε ένα φιλί, δεν κυλιόμασταν στις αμμουδιές. Ψεύδεται ασυστόλως η κα Γερμανού».
Τέλος, πρόσθεσε: «Η Ναταλία είπε ότι "αν δεν παίξω στο βιντεοκλίπ σου, εγώ θα φύγω". Ήθελε να παίζει σε όλα τα βιντεοκλίπ για να ελέγχει τα πάντα, ότι δεν υπάρχει θέμα. Δεν γινόταν όμως».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.