Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day κι αρχικά, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον γνωστό dj, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Mike.
«Είναι ωραίο να περνάς καλά, εύχομαι σε όλους σας να περνάτε καλά», δήλωσε η Έλενα Τσαγκρινού κι απέφυγε να δώσει μία πιο ξεκάθαρη απάντηση.
«Χαίρομαι πάρα πολύ, που οι νέοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είμαστε απενεχοποιημένοι από το sexiness. Εγώ ως ποπ περσόνα, έκανα κάτι σέξι», ανέφερε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj9pi2ydl6kh)
Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό σύνολο και έδωσε το «παρών» στην απονομή πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν.
Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα με κουκούλα, με ακάλυπτη ολόκληρη την πλάτη της αλλά και το υπόλοιπο σώμα, μέχρι πολύ χαμηλά στους γοφούς, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).