Βίντεο: Ο Σβαρτσενέγκερ πήγε για σαφάρι και του επιτέθηκε ελέφαντας!

Βίντεο: Ο Σβαρτσενέγκερ πήγε για σαφάρι και του επιτέθηκε ελέφαντας!

«Tα κάναμε πάνω μας», έγραψε στο Instagram ο διάσημος «Εξολοθρευτής»

Βίντεο: Ο Σβαρτσενέγκερ πήγε για σαφάρι και του επιτέθηκε ελέφαντας!
Αξέχαστες θα μείνουν στον  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ οι στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στη Νότια Αφρική εκεί όπου κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι βρέθηκε να τρέχει για να σωθεί από τους... χαυλιόδοντες ενός ελέφαντα!

Πράγματι, ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας έζησε τον τρόμο όταν του επιτέθηκε ένας ελέφαντας, ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί τη μοναδική αυτή εμπειρία με τους διαδικτυακούς τους φίλους, «ανεβάζοντας» το βίντεο από το τρομερό σαφάρι στα social media.

Κλείσιμο
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του Σβαρτσενέγκερ στο Twitter και το Instagram φαίνεται ένας ελέφαντας να χτυπάει με τους χαυλιόδοντές του το καπό ενός ανοικτού τζιπ 4X4, στο οποίο επέβαινε ο ηθοποιός.

«Θα μας επιτεθεί», ακούγεται μια φωνή από το εσωτερικό του οχήματος. Το τεράστιο ζώο στο τέλος οπισθοχωρεί και κατόπιν δείχνει να παρακάμπτει το τζιπ. «Ήταν απλά περίεργος», εξηγεί ο ξεναγός εμφανώς ανακουφισμένος. Ωστόσο, το αίσθημα ανακούφισης θα διαρκέσει λίγο και θα το διαδεχθεί ο φόβος αφού ο ελέφαντας προσεγγίζει στη συνέχεια με επικίνδυνες διαθέσεις το όχημα από πίσω, προτού επιτεθεί εκ νέου. 

«Σκ…», ακούγεται στο βίντεο και το τζιπ ξεκινάει με ταχύτητα, ενώ το ακολουθεί τρέχοντας το επιβλητικό παχύδερμο.

«Καλύτερα κι από ταινία», έγραψε στο Instagram ο διάσημος «Εξολοθρευτής», ο οποίος επισκέπτεται τη Νότια Αφρική για να παραστεί σε ένα ετήσιο συνέδριο για τη φυσική κατάσταση, και παραδέχτηκε πως: «ορισμένοι από εμάς τα κάναμε πάνω μας»!

Ωστόσο, την ίδια ώρα απηύθυνε έκκληση για την προστασία των ελεφάντων, δηλώντας «απόλυτα εντυπωσιασμένος από αυτά τα υπέροχα ζώα».

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 30.000 ελέφαντες σκοτώνονται από λαθροθήρες κάθε χρόνο στην Αφρική.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης