Επιστρέφει στην ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής ο Μαϊστόροβιτς

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής ο Μαϊστόροβιτς

Είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας και σύντομα θα μάθουμε αν θα υπάρξει και πάλι συνεργασία της ΑΕΚ με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής ο Μαϊστόροβιτς
Την διετία 2008-2010 βρέθηκε στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ και από τα πρώτα παιχνίδια κέρδισε τον κόσμο της ομάδας του, λόγω του δυνατού παιχνιδιού του. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αγωνίστηκε σε 56 παιχνίδια πρωταθλήματος σκοράροντας και 4 φορές και αν η Ένωση δεν είχε οικονομικά προβλήματα δεν θα έφευγε, όντας από τους στυλοβάτες της άμυνας.

Ο Σουηδός όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τους... κιτρινόμαυρους, αυτή την φορά ως τεχνικός διευθυντής, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», είναι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες προκειμένου να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση. Στα υπέρ του είναι οι διασυνδέσεις που έχει σε κεντρική και βόρεια Ευρώπη, αλλά και το ότι γνωρίζει 7 γλώσσες. Αυτή την στιγμή ο Μαϊστόροβιτς είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας και σύντομα θα μάθουμε αν θα υπάρξει και πάλι συνεργασία της ΑΕΚ με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της, αλλά από άλλο πόστο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης