Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ επί ελληνικού εδάφους εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με την Σεντ Ετιέν (Πέμπτη 28/6) για την προκριματική φάση του Europa League.
Πριν την απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα ο καθιερωμένος αγιασμός χια το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 10:30 με πτήση τσάρτερ για το Σεντ Ετιέν.
Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας στη Γαλλία έχει ως εξής: η συνέντευξη Τύπου της Σεντ Ετιέν ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη στις 18:15 (ώρα Ελλάδας), ενώ μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η προπόνηση της γαλλικής ομάδας στο «Geoffroy-Guichard».
Έπειτα στις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) η ομάδα της ΑΕΚ θα προπονηθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Geoffroy-Guichard» και μισή ώρα νωρίτερα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μιλήσει στους Ελληνες και Γάλλους δημοσιογράφους.
Κλείσιμο
Στην σημερινή προπόνηση και στον αγιασμό βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Βαγγέλη Ασλανίδη καθώς φυσικά και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λάκης Νικολάου και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.
«Γνωρίζετε όλοι ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί και καλείστε να προσπαθήσετε για να τους υλοποιήσετε. Χρειάζεται δουλειά και συνεχής προσπάθεια. Μιλήστε και πάλι με τη δουλειά σας. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε ο,τι χρειαστείτε και πιστεύουμε και στην ομάδα και στον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Να έχετε μια καλή και επιτυχημένη σεζόν για να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό σας ξεκίνημα την Πέμπτη. Πιστέψτε το, παλέψτε και μπορείτε να τα καταφέρετε και να επιστρέψετε με ένα καλό αποτέλεσμα για να προκριθούμε στην έδρα μας. Καλή επιτυχία σας εύχομαι», ήταν μερικά από τα λόγια του Μελισσανίδη προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.