Τα πλάνα Μίτσελ για τον Ατρόμητο

Τα πλάνα Μίτσελ για τον Ατρόμητο

Η ομάδα του Περιστερίου έχει μόλις μία ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και κράτησε τους Πειραιώτες στο μηδέν στα δύο τελευταία για πρωτάθλημα και για Κύπελλο

Τα πλάνα Μίτσελ για τον Ατρόμητο
Για πρώτη φορά, μετά από δύο σχεδόν μήνες, στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός έχει ένα δυνατό παιχνίδι με πίεση. Κόντρα στον Ατρόμητο που είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό πέρυσι με 3-2 στο Γ.Καραϊσκάκης, έχει μόλις μία ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και κράτησε τους Πειραιώτες στο μηδέν στα δύο τελευταία για πρωτάθλημα και για Κύπελλο.

Ο Μίτσελ κατεβάζει 11άδα με τον Μέγερι, δεξιά θα είναι ο Σαλίνο, μάλλον θα παίξει αριστερό μπακ ο Μαρκάνο απόντος του Χολέβας και στόπερ οι Μανωλάς, Παπαδόπουλος. Στον άξονα θα είναι οι Σάμαρης, Μανιάτης, στα άκρα ο Κάμπελ και ο Πέρες και στην επίθεση οι φορμαρισμένοι ο Τσόρι και Ολαϊτάν. Ο τελευταίος είναι ρυθμιστής, αφού μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα για να είναι μαζί Τσόρι και Σαβιόλα στην επίθεση, αλλά το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει στην κορυφή. Στην αποστολή μετέχουν και οι Κάρολ, Μπονγκ, Μασάντο, Ντινγκά, Βέργος, Βούρος.

Κλείσιμο
Στην προπόνηση πήγε χθες και ο Γιάννης Βρέντζος και πέρασε το μήνυμα στους παίκτες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για πρόκριση σήμερα στο Κύπελλο: «Είστε καλύτεροι, το ξέρετε, αποδείξτε το και στο γήπεδο. Εμείς είμαστε εδώ, πάντα κοντά σας και σας πιστεύουμε. Να είστε σοβαροί και θα τα καταφέρετε», τους είπε μεταξύ άλλων. Ο Βρέντζος ενημέρωσε τους παίκτες ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν πληρωμές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης