Ολυμπιακός: «Παρέλαση» σκάουτερ στο Γ. Καραϊσκάκης την Τρίτη

Ολυμπιακός: «Παρέλαση» σκάουτερ στο Γ. Καραϊσκάκης την Τρίτη

Δεν θα υπάρχουν μόνο «μάτια» από τη Λίβερπουλ που θέλουν τον Μήτρογλου αλλά και της Ντόρτμουντ της Μαρσέιγ, Γιουβέντους, Βέρντερ Βρέμης, Βερόνα, Αντερλεχτ αλλά και ο προπονητής της Χαλ

Ολυμπιακός: «Παρέλαση» σκάουτερ στο Γ. Καραϊσκάκης την Τρίτη
Σαν το μέλι τραβάει τους σκάουτερ ο Ολυμπιακός και για αυτό τον λόγο αναμένεται «προσκύνημα» το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Μπενφίκα.

Δεν θα υπάρχουν μόνο «μάτια» από τη Λίβερπουλ που θέλουν τον Μήτρογλου αλλά και της Ντόρτμουντ της Μαρσέιγ, Γιουβέντους, Βέρντερ Βρέμης, Βερόνα, Αντερλεχτ αλλά και ο προπονητής της Χαλ, Στιβ Μπρους, ο οποίος δεδομένα έρχεται για να δει εκτός από τον «Γερμανό» και τον Κώστα Μανωλά.

Στη Λεωφόρο δεν ήταν πολλοί. Ηταν όμως ένας που παρακολουθεί καιρό τον Μήτρογλου. Ο σκάουτερ της Λίβερπουλ ήθελε να τον τσεκάρει και σε ντέρμπι. Και εντυπωσιάστηκε.

Ο «πιστολέρο» έδωσε ακόμα μία παράσταση και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο άνθρωπος των «reds» θα μείνει και για το αυριανό παιχνίδι. Και όχι μόνο για τον Μήτρογλου, αλλά και για τον Μανωλά για τον οποίο επίσης κράτησε θετικές σημειώσεις ενώ τον είχε στα... κιτάπια της από τον καιρό που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Αύριο όμως δεν θα είναι μόνο η Λίβερπουλ. Η Μαρσέιγ είναι πολύ πιθανό να έχει έρθει μετά από επαφή με τον Πιέρ Ισά (έχουν εξαιρετικές σχέσεις) αλλά είναι άγνωστο ποιον θα τσεκάρει, ενώ η Γιουβέντους θα είναι στο φαληρικό γήπεδο αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το «παρών» για παίκτη της Μπενφίκα.
Κλείσιμο

Συνολικά οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Και από τις περσινές τους εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για την φετινή μέχρι τώρα πορεία τους, ενώ ταυτόχρονα οι περισσότεροι από αυτούς έχουν γίνει διεθνείς. Το «Γ. Καραϊσκάκης» πάει να εξελιχθεί σε... παζάρι μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Και εμπόρευμα υπάρχει μπόλικο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης